Eltiltanád az apát a gyerekétől, ha...?
18as vagyok
Kinek lesz lánya?
Vagy mivan?! 🤣🤣
Ez egyre viccesebb...
De rájöttem a megoldásra: Mónika show.. ez kb az a színvonal....
Ez egy nagyon kényes ügy. És ha sz@rul adod elő, illetve a saját tapasztalatodad nem mondod el, akkor tuti veszett ügy.
Egyébként egy 43kg 156 cmes nő vok, gondolgatod h nincsenek kannáim. 12 évvel idősebb a férjem. NEM PEDOFIL!
ezzel csak azt akarom mondani h lehetőleg ne degradáld le a külsejét amikor előadod a sztorit, mert lehet még szájba is vág érte.
Lehet h ez csak féltés de ha így előadod....
Nem elég h a párját súlyos váddal illeted, még az ő külselyét is leszólod.
Szerintem nem hinne neked az új nő. (és ez siralmas). Megpróbálhatod, a te lelkiismereted lesz tisztább attól, hogy figyelmezteted őket, de nem hiszem, hogy komolyan fogja venni.
Nálunk a suliban volt egy pedifol tanár. Az iskola udvarában lakott, nyáron medencés partikat tartott kislányoknak, tapizta őket, behívta őket kutyát simogatni, mindenki tudta, hogy máshogy szereti a gyerekeket. Egyszer az egyik diákjának meg is jegyezte, hogy ne félj tőlem, már öreg vagy hozzám (13 éves volt). Rendőrségre került az ügy, több szülő és gyerek is vallott ellene, de mivel nem volt "lefogós, sikítozós" erőszak így elengedték. Eltiltották a tanítástól. Most a szomszédos megyében dolgozik mint portás egy iskolában! Senkit nem érdekelt, hogy gond volt vele, pedig az értelmesebb emberek úgy vannak vele, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
Pedig (így h te a lánya vagy) mégjobban borítékolható h ebből botrány lesz.
Gondolod h a nő nem arra fog élből gondolni h féltékeny vagy?!
Egyébként ezek szerint a Te anyád se vette észre h gáz van. Akkor miért ~rtetlenkedsz afelett h nem látja a dolgot
Én is vékony vagyok, alacsony és kis mellű. Rám is az a típus bukik, akiket jobb kerülni, gondoltam leeshetne neki, hogy ehhez is lehet köze. Ő is meg van róla győződve sok éve, hogy a párja nem pedofil és sosem tenne semmit, amivel árt másoknak, hisz tanult, dolgozik becsülettel, illetve ha festenek vagy takarítanak nála, mindig ad pluszt a szegényebbeknek, hadd vigyen haza kicsit többet..
A saját sztorimat max akkor mondanám el, ha nem tudják meg a rokonaim, de nem bízok meg benne és tudom, hogy nem is kedvel, mivel "nem értékelem az apámat", "keveset keresem, nem foglalkozok vele", "bezzeg a gyerektartást azt elfogadtam, mikor egyetemre jártam". Szóval nem bír, meg visszautasítottam egy vacsorameghívást is tőle, mikor még új volt, fene se akart vele meg apámmal hármasban mosolyogni..
De az ilyen válaszok alapján, ahol mindenki sziklaszilárdan hisz a saját emberismeretében és lekezelő a rokonsággal, pedig gyerek is van már, tehát egy aktuális probléma.. feltettem egy kérdést párkapcsolat kategóriában is, azt hittem itt más válaszok jönnek majd, azért egy anya mégiscsak védené a gyerekét, de ugyanaz. Nem éri meg elmondani, nem hinne nekem, sőt az én dolgaimat is kiteregetné visszamondva apámnak, akivel sosem mertem felvállalni a konfliktust és párévente céloz az egészre, hogy megtörtént és ne beszéljünk róla.
Mindegy, még nagyon pici a baba, egy kis időm van gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!