Eltiltanád az apát a gyerekétől, ha...?
Ne haragudj ezt "gyáván" nem fogos tudni elintézni. Vagy felvállalsz mindent, vagy félmegoldásokkal magadat fogod lejáratni.
Én beszélnék egy pszichológusal, hogy ezt a konfliktust, hogyan kéne kezelned. Lehet ő sokkal többet tudna segíteni ebben.
Szerintem visszakéne menned a psichiáterhez.
Az a normális reakció h bízol a párodban!
Nem mellesleg a válaszod alapján még a férjemet is pedofíliával gyanúsítod, csak mert nem vok egy homokóra típus. Ezt külön köszönöm
Ha amúgy is rossz a viszonyotok akkor mi veszteni valód van azzal h elmondod?
Még szerencse, hogy nem ismerem az apádat...
En is vékony, kismellő, 20on éves lány vagyok...
De most elgondolkodtam a páromon, lehet ő is pedofil?!
Vicc 🤣🤣🤣
A pedofil nem a kkismellu, alacsony, vékony nőkre bukik, hanem a serdülés előtt álló gyerekekre, azon belül sokszor kb edesmindegy neki, hogy lány vagy fiú az illető.
Amúgy meg legközelebbi érthetően fogalmazz: az apám anno molesztált, elmondjam e a feleségének, akivel most született gyerekük.
Kérdező, szerintem is sajnos választanod kell aközött, hogy nem mondasz el semmit, vagy elmondasz mindent. Nincs félmegoldás. Ha az őszinteségedet akarod bizonyítani az mindig rosszul veszi ki magát, ha úgy kezdesz bele, mint ennél a kérdésnél, hogy más nevében beszélsz és ködösítesz. Ahogy előttem írták, nem a te szégyened. Elsőre persze hogy valószínűbb, hogy nem akar ilyesmit megtudni senki arról, akit szeret és akivel épp örökre összekötötte az életét. Lehet, hogy megharagszik rád, aztán pár hónap vagy év múlva majd mégis igazat ad neked, de legalább addig is odafigyel talán kicsit jobban, amint lesz egy rossz megérzése. De vagy mondd el a saját nevedben azt, hogy veled mi történt, vagy ne mondd el, ezt neked kell dönteni, mennyire vagy bátor. Azt is meg lehet érteni, ha nem vagy az, mert mondjuk nincs hová menned, ha kiutálnak és muszáj még kapcsolatot tartani velük. Ha viszont nem muszáj, a helyedben megszakítanám és új életet kezdenék, akkor meg nem érdekelne a véleményük. (Testvéreiddel mi a helyzet?)
Viszont te most egy erős szemüvegen át látod a világot, ami azért nincs ennyire tele pedofilokkal, nem minden vékony nő párja hajtana automatikusan gyerekekre és hálistennek a nők nagyon nagy többségének apja nem az. Nagyon sajnálom, ami veled történt, jó lenne, ha ezt egy pszichológussal sikerülne átbeszélned. Mert ha egyszer lehetne neked is egy normális társad, akinek tetszik még az alkatod is, attól sem kellene már előre félned, mit akarhat, vagy hogy mi lesz a gyerekeiddel. Ne hagyd, hogy az apád és anyád iránti harag elrontsa az életed, ezért fordulj szakemberhez (ingyen is van tb-re), aki meghallgat és hisz neked, hogy egyszer el tudd ezt engedni, ne ők irányítsanak még felnőttként is.
De, a világ tele van. Nem ő az egyetlen, de ő volt az első, legalább 20 eset volt még(gondolom az első eset után kiszúrtak mások, hogy gyenge, félős gyerek vagyok). Legalább 20 különböző férfi és a környéket sem hagytam el, csak 5 kmes körzetben mozogtam és ezek mind 18 éves korom előtt(nem bulikor, hanem fényes nappal az utcán, tömegközlekedésen). Nem a beszólások, meg undorító dolgok, hanem a ruhám alá nyúltak vagy más.. Nagyon sok férfi ilyen és a kislányos típussal történik ez, nem volt rám írva soha, hány éves vagyok, illetve a mostani felhozatal a huszon harmincas férfiakból is, a hideg kiráz, ha azt hallom, hogy azért tetszek, mert fiatalnak látszom.
És nem tud odafigyelni. Velem akkor történt, amikor bebújtam a szüleimhez este, mert féltem. Az anyám is az ágyban feküdt, aludt.
Az apámat a testvérei szeretik, az én testvérem is bírja, csak a női rokonai nem kedvelik annyira, de mindenki megjátssza.
Nem fogom elmondani egyelőre, talán egy évem van még, hátha addig alakulnak a dolgok, ha mázlim van a nő rájön, hogy apának is rossz, megüti a gyereket vagy undorítóan beszél vele.. a pénz nagy vonzóerő, de a nőben csak van annyi, hogy nem marad olyannal, aki megüti a gyerekét.. bár ezek alapján akkor is maradnának sokan, ha megrontással kapcsolatban titkolózna és bírósági ügyet hallgatna el, szerintem ez eleve olyan súlyos, ami nem fér bele egy kapcsolatba, de persze másoknak más az értékrendjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!