Van lehetőség arra hogy egy apát egy bíróság pl kötelezzen arra hogy legyen a gyerekével?
Figyelt kérdés
Röviden a helyzet:
Van egy 2 éves gyerekünk az apjával nemrég mentünk szét mert besokaltam. Folyton a munka meg a számítógép se velem se a gyerekkel nem foglalkozott. Az elmúlt egy hónapban mindenre tett. Majd kiderült hogy fűz valami csajt. Igy elküldtem. Egy dolgot kértem hogy heti egy napot/délutánt fixen vele legyen a gyerkőc azt mondta az alap de ő 2 napot akar na hozzáteszem egyszer sem volt 2 napot a gyerekünkkel. Lehet bíróságon keresztül kötelezni bármire? Vagy felejtsem el hogy lesz a gyerekkel?
2019. aug. 17. 22:23
1/13 anonim válasza:
Ha valakit kötelezni kell arra hogy a gyerekével legyen, az már régen rossz.
Úgy gondolod lehet arra kötelezni hogy szeressen egy kisembert????
2/13 anonim válasza:
Szerintem ennek idő kell, hogy te is félre tudd tenni a sérelmeidet és higgadtan leüljetek negbeszélni, hogy akkor mi is legyen. Ha ez nem megy akkor majd a bíróság eldönti,hogy 2hetente hétvégén láthatja. Próbáljatok meg a gyerek érdekeit nézni és ezt benne is nyomatékosítani
3/13 anonim válasza:
A láthatás jog, és nem kötelezettség.
4/13 A kérdező kommentje:
Folyton azt mondja hogy szereti a fiát. De igaz lehet nincs igy
2019. aug. 17. 22:28
5/13 A kérdező kommentje:
Leültünk és megbeszéltük higgadtan az egészet. Csak épp nem tartja magát a megbeszéltekhez.
2019. aug. 17. 22:30
7/13 A kérdező kommentje:
Mindig mondom neki hogy a fiának rá is szüksége lenne.
2019. aug. 17. 22:31
8/13 anonim válasza:
Erre nem lehet kötelezni, sem rábeszélni.
10/13 anonim válasza:
Nincs és ez így tökéletes. Na nem az apa lelkivilága miatt, hanem a gyereknek csak ártana egy olyan apa jelenléte, akit így kényszerítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!