Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetek ebben a munkajogi...

Mit tehetek ebben a munkajogi helyzetben?

Figyelt kérdés

2014 májusában felvett a cég ahol dolgozom egy adott munkakörbe. Azonban 2014 szeptembertől fogva egy másik munka körben dolgozom, ahol az alapbérem is magasabb KELLENE HOGY LEGYEN. De nem lett! Ahogy munka szerződés módosítás sem történt. (Egészen eddig nem tudtam, hogy magasabb alapbér jár az új munkakör mellé, ezért most kezdtem csak el utána járni a dolgoknak.)

Én szeretném visszamenőleg megkapni az elmaradt béremet. Van erre lehetőség? Vagy egyáltalán mik a lehetőségeim ebben a helyzetben?

Ha valaki tudna segíteni megköszönném :)

2016. jún. 23. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem módosították a munkaszerződésedet, akkor kb. semmit nem tehetsz. Minden esetre kérdezz rá a főnöködnél, hogy miért is nem kaptad meg a magasabb bért. Kérheted, hogy módosítsák a munkaszerződésed, de ha eddig nem tették meg, nem valószínű, hogy most meg fogják.
2016. jún. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!