Van lehetőség arra hogy egy apát egy bíróság pl kötelezzen arra hogy legyen a gyerekével?
Figyelt kérdés
Röviden a helyzet:
Van egy 2 éves gyerekünk az apjával nemrég mentünk szét mert besokaltam. Folyton a munka meg a számítógép se velem se a gyerekkel nem foglalkozott. Az elmúlt egy hónapban mindenre tett. Majd kiderült hogy fűz valami csajt. Igy elküldtem. Egy dolgot kértem hogy heti egy napot/délutánt fixen vele legyen a gyerkőc azt mondta az alap de ő 2 napot akar na hozzáteszem egyszer sem volt 2 napot a gyerekünkkel. Lehet bíróságon keresztül kötelezni bármire? Vagy felejtsem el hogy lesz a gyerekkel?
2019. aug. 17. 22:23
11/13 anonim válasza:
Sajnálom a kisfiút nagyon, de nem lehetséges, amit kérsz :(
12/13 anonim válasza:
Őszintén, ha lehetne kötelezni (szerencsére nem lehet), tényleg szívesen engednéd el vele, mikor valószínűleg tenne a gyerekre magasról azidő alatt is, míg vele van? Szerinted mikor jár jobban a fiad? Ha simán nem találkoznak, de legalább szerető környezetben van, vagy ha vele van, de az apja tesz rá magasról, esetleg még a szükségleteit se elégíti ki, mert nem ér rá a számítógép mögül kikukucskálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!