Mikor értik már meg az anyák hogy nem lehet
kényszeríteni egy apát arra hogy többet foglalkozzon a
gyerekével?
Figyelt kérdés
Teszem azt külön váltatok az anyánál van a gyerek, megkapja a családit, adókedvezményt, gyerektartást.
Mégis sokan vannak akik zaklatják az apát hogy foglalkozzon a gyerekével többet. Hát ha az apa nem akarja, fizeti a gyerektartást és ezzel letudja akkor mit kell ba*ztatni? Annyian ezt csinálják a nők. Lehet más életet akar nem ezt fizet mert a bíróság megítélte ez a kötelessége akkor mit kell csesztetni? Ha erőltetve van az csak rosszabb a gyereket is meg fogja utálni. Nem velem történt az eset de nem egy ismerősöm van ahol ez megy a nő nem hagy nekik életet pedig külön vannak. Minek ezt erőltetni? Ha meggondolja magát úgyis foglalkozik vele ha meg nem akkor akármit csinálhatnak a kedves anyukák.
Ilyenkor szokott érvényesülni a már csak azért sem törvény szóval tény hogy baromi káros. Egyébként meg általában ilyenkor anyuka le akarja valakinek passzolni a gyereket és csak az ex van kéznél.
2019. márc. 6. 14:28
2/15 A kérdező kommentje:
Én is így látom.
2019. márc. 6. 14:34
3/15 anonim válasza:
Mert felfoghatatlan, hogy a gyerekétől is elvált az apuka, nem csak az asszonytól. Ennek nem szabadna így történnie.
2019. márc. 6. 14:37
4/15 anonim válasza:
"meggondolja magát úgyis foglalkozik vele ha meg nem akkor akármit csinálhatnak a kedves anyukák."
Egy gyerekről beszélsz, nem egy rongybabáról!
Felelős felnőtt viselkedés szerinted h nem vállalja a tette következményét? ( ennek nem csak anyagi vonzatának kéne lennie)
Megcsinálta azt a gyereket.
Valóban egyszerűbb "elővenni a polcról" ha kedve szottyan, majd visszarakni ha már unja.
Szép hozzáállás!
Eljátszani a jófejet, miközben nevelni, "güriznie" nem kell a gyerekkel, csak néha néha eltölteni vele egy kis időt. Az ilyen apukák mondjanak le a felügyeleti jogról. Ne is menjenek többet a gyerekük közelébe!
2019. márc. 6. 14:40
5/15 anonim válasza:
Azért mert az ő farka kellett ahhoz hogy a gyerek megszülessen, és ha arra volt esze, akkor foglalkozhatna is vele. A gyereknek nem elég a párezer forint gyerektartás a boldogsághoz, hanem apára lenne szüksége. Persze nem az ilyen tahó véglényekre amilyenekről beszélsz, de szerencsétlennek ez jutott. Mellesleg anyuka is ugyanúgy szeretne élni, de ő nem teheti, mert a köcsög exe basztatásnak éli meg ha a saját gyerekével kellene foglalkoznia. Eszem megáll. Nehogy már szegény apukákat sajnáljuk.
2019. márc. 6. 14:54
6/15 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy ez jó dolog vagy felelős hozzáállás. Csak azt mondom ha bármi is erőltetve van az csak rosszabb lesz egy idő után. Ez olyan dolog hogy ha már így gondolja az apa akkor hiába erőltetik rá nem lesz jobb.
2019. márc. 6. 14:54
7/15 anonim válasza:
Ez a része igaz. Mondjuk tőlem ott dögölhetne meg az út szélén az ilyen, még vissza is tolatnék rá.
2019. márc. 6. 14:58
8/15 anonim válasza:
Szerinted anyuka csak le akarja passzolni? Miért az apuka mit csinál? ???
2019. márc. 6. 15:59
9/15 anonim válasza:
Igen le akarja passzolni. Az hogy apuka mit csinál... Az más kérdés hogy én el szoktam hozni a gyerekemet az anyjától és lassan több időt van nálam, mint az anyjánál, de meg tudom érteni azokat, akik kifizetik a gyerek tartást és hagyják őket békén. 19 voltam, amikor a barátnőm kitalálta hogy gyereket szeretne. Aztán, amikor az volt a válaszom hogy én még fiatal vagyok és pár száz ezer forintos félretett pénzből nincs is mire gyereket vállalni a barátnőm "véletlenül" egy teljes héten át "elfelejtette" szedni a fogamzásgátló tablettát, amikor teherbe esett. Mivel én nem akartam elhinni hogy az enyém a gyerek akkor az orvos megsúgta, hogy a barátnőm már legalább 1 hete nem szedi a tablettákat. Szóval én az akaratom ellenére úgy hogy semmilyen értelemben nem éreztem magam készen az apaságra eldöntötte hogy gyerekünk lesz. Én szeretem a gyerekemet és sokat foglalkozok vele, de meg tudom érteni aki ugyan ilyen helyzetben van hogy csak a gyerektartást akarja kifizetni és őt hagyják békén.
2019. márc. 6. 16:11
10/15 anonim válasza:
Jó hogy ezt leírtad mert eztan én se fogom piszkálni az exemet hogy ugyan foglalkozzon többet a gyerekeivel, ha már a bíróságon előadja a hattyú halálát hogy en nem engedem őket :-D Fizetni se akar, termeszetben se akar hozzájárulni, na azt nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!