Anyukák elkisérnétek apát a babával ebben az esetben?
Nem kisernem el, mert a munka miatt neked ketszer annyit kellene a kocsiban dekkolni, mint szukseges.
Nem hondolom, hogy elvezned fel napnyi autoban ules utan a varosnezest nehany oran at, hogy azutan indulhassatok haza.
Arrol ne is beszeljunk, hogy a ferjed probamunkara megy, siman elhuzodhat akar amiatt, mert jobban megnezik mit csinal, vagy mert megbeszelik a tovabbiakat. Vagy vegezni fog 9-kor, vagy nem...
Inkab vegyetek ki szallast elozo napra es az aznap estere. Akkor mar ott alhattok, a ferjed alhatna a probamunka elott, te maradtlhatnal a gyerekkel nyugiban a szallason, vagy setalhatnatok, azutan varosnezes, este vacsora, kialusszatok magatokat es masnap haza. Mint egy mininyaralas.
Off: hirtelen meglepodtem, hogy felnott nokent az Edesapadat kisergeted a gyerekeddel egyutt, mire leesett, hogy a gyereked apjarol beszelsz, azaz a ferjedrol. Pedig irni akartam, hogy milyen szuper, jogy ilyen szoros kapcsolatban vagy Apukaddal...
Semmi esetre sem. Még a 8 éves gyerekemmel se.
Meleg van, még én felnőttként sem ülnék unatkozva ennyi órát, nem egy kisgyerekkel.
Ha kirándulni akartok, akkor biztos van apának szabadnapja, ugorjatok át akkor Bécsbe célirányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!