50 évesen mennyire késő újra apának lenni?
Mindenkinek magának kell tudnia, hogy mire képes és hogy neki mi fér bele, ...aztán "Ember tervez, Isten végez!"
Én még senkiről nem hallottam, hogy születésekor garancialevelet mellékeltek hozzá, hogy 100 évig fog élni és 60-tól felfelé esetleg nem lesz totál alzheimeres!
2021. márc. 26. 13:53
32/41 A kérdező kommentje:
16 évesen már nem az apjával lóg
De azért azt sem akarja, hogy halott legyen.
2021. márc. 26. 14:39
Én 26 voltam, mikor megtudtam, hogy a vér szerinti apámnak, aki vastagon sz.rt a fejemre addig, született egy új gyereke a kb velem egykorú barátnőjétől. Akkor volt 52. Fogalmam nem volt mire volt ez jó nekik, tekintve, hogy velem se törődött soha életemben. 8 évvel később meghalt, erről csak értesítettek. Ekkor tudtam meg a csajtól, hogy az volt neki hazudva, hogy mi anyámmal szándékosan nem keressük és még akart egy esélyt az élettől hogy legyen neki szerető gyereke. A szerető gyerek egy két éves korig volt érdekes, főleg lájkok formájában a facebookon, aztán elment prostizni inkább. A féltestvérem azt se tudta, hogy van féltestvére, de eléggé kiakadt. Azóta ha egy 50es csávó azzal jön, hogy neki gyerek kell, én mindig arra gondolok, hogy valamit még kompenzál, de már nem a gyerekről szól ez.
2021. márc. 26. 14:47
35/41 A kérdező kommentje:
Érdemesebb tájékozódni, mint mással azonosítani valakit.
25: #21 vagyok. Persze, 30 éves a nője, azt kihagytam. 😂 Nem mosolygok, kínomban nevetek de szomorú vagyok, mert annak a 2 szerencsétlen gyereknek valószínűleg nem sokáig lesz apja.
2021. márc. 26. 18:10
Ezt miért itt kell megkérdezni ez csak rád és párodra tartozik.
2021. márc. 26. 18:42
38/41 A kérdező kommentje:
Nagyon késő. Apámnak most születik tervezett 4. gyereke 58 lesz idén, 40es anyától. Nekünk borzalmas apánk volt, a 3. gyerekkel nem tartja a kapcsolatot, a nője is hülye, ő meg pláne.
De tudom mire van.. Jó lesz neki, ha majd a tini gyereke szereti és gondoskodik róla a halálos ágyán, mert olyankor egy gyerek, hisz a tinik is azok nem làtnak tisztán..
Én ismerek huszonéves embert, aki nem normális, az apja 86évesen hunyt el. A srác megsínylette, de előtte se volt rendben, mondjuk azt se furcsállta, hogy az anyja 30! évvel fiatalabb az apjánál és tanár diák kapcsolatból lett házasság. Az egész család hányinger..
2021. márc. 26. 20:37
Kérdező ha megkérdezed hogy rád miért tartozik akkor te ki vagy a történetben ,az férfi vagy nő? Vagy a férfi felnőtt gyereke?
2021. márc. 27. 05:31
További kérdések: