50 évesen mennyire késő újra apának lenni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 11:54
1/41 anonim válasza:
Nagyon.
65 évesen egy kamasszal??
2/41 anonim válasza:
Nem a legidealisabb nyilvan, de szerintem nem is akkora problema.
3/41 anonim válasza:
Szerintem késő. Gyakorlatilag nagypapája lesz a gyerekének.
4/41 anonim válasza:
Szerintem elég késő, 65 leszel amikor a gyereked még csak kamasz. Persze ha te így látod jónak és szeretnéd, akkor hajrá.
5/41 anonim válasza:
Szerintem is keso, de gondolom teljesitened kell a 20 evvel fiatalabb csajod kereset, igy szokott ez lenni.
Ha nem gond a nonek, hogy gyakorlatilag o fogja nevelni a gyereket, akkor oke.
6/41 anonim válasza:
Ha jó egészségnek örvendesz, fitt és fiatalos vagy, megteremtetted a kellő egzisztenciát, van elég időd és energiád foglalkozni a egy kisgyerekkel akkor miért ne?
Sz*rd le akik azt mondják hogy a nagypapájának fognak nézni, és akkor mi van?
Úgyis az számít hogy milyen apja leszel a gyereknek, nem az hogy hány éves vagy, főleg hogy már vannak gyerekeid, tudod mivel jár, ha érzel magadban annyit hogy jó apja legyél egy újabb gyereknek akkor hajrá
7/41 anonim válasza:
Ha annyira apa szeretnél lenni, nem írnál ide ki kérést. De kiírtad, ergo bizonytalan vagy. Sztem 50 éves korban ez már kései, ez a vonat elment.
8/41 anonim válasza:
Örülj, hogy az előzőn, vagy az előzőkön már túl vagy, úgy nagyjából!
9/41 anonim válasza:
Azért na. Én is azt mondanám, nem. Hülyeség. 70 leszel mire egyetemre megy, vagy esetleg már halott. De ha egyetlen gyereked lenne, most találtál rá végre a párodra, aki mondjuk fiatalabb is nálad, és van ideje gyereket nevelni ha veled történik valami, akkor vágjatok bele. De csak ha normális az asszonyka, és nem lesz tányérdobálás 2 év múlva.
10/41 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a férfi a kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!