Akiknek lánya van: az nem sajnálja, hogy lánya lett és
neki is menstruálnia kell, ráadásul számolnia kell a
nőket körülvevő hátrányos megkülönböztetéssel?
Ne érts félre de ha ilyen fos volt neked ez az egész nem ártott volna egy pchichológust felkeresni.
Ez nem ennyire fekete fehér. Valaki ezeket is tudja szeretni ill én ismerek olyan férfit aki azt mondta "igazságtalanságnak"érzi hogy ő férfiként nem szülhet. Van ilyen is. Szerintem becsülni kéne ami van és dolgozni azon ami lehet jobb nem sz.rozni mindent is. Azt mondod nagyon szereted a gyereked akkor csak megérte!
2021. márc. 24. 22:28
32/35 anonim válasza:
Az élet nemcsak fekete-fehér, de azért a 30-as válaszolót pszichológushoz zavarnád, csak mert nem kognitív disszonanciában él, és kimeri mondani, hogy a terhesség, szoptatás, szüles neki nem volt jó. Te írod, hogy nem minden fekete-fehér, de te nyavajogsz itt csodáról.
2021. márc. 24. 22:44
33/35 anonim válasza:
32 köszi. Pont ez jutott nekem is eszembe. Nem erzem, hogy pszichológus kene. Nem rokkantam bele, csak utaltam az egészet. Vége van, túl vagyunk rajta és van egy fantasztikus gyerekem. Ennyi. Nem ertem miért kene ehhez pszichológus? Ha ebből kifolyólag ki akarnám nyírni magam vagy nem szeretném a gyerekem esetleg, de így minek?! 9 hónap volta az életemből, túl vagyunk rajta. Lezártam. Ennyi. Meg azt se mondom, hogy nem lesz meg egy gyerekem. De nem tudtam, hogy muszaj imádni a terhességet a szulest a szoptatast. En nem ezeket akartam “átélni” hanem egy gyereket akartam. És pont.
2021. márc. 25. 10:04
34/35 anonim válasza:
#33 igen. Ráadásul milyen már azért gyereket vállalni, mert szeretsz szülni meg szoptatni? Azért kell gyereket vállalni, mert szeretnél gyereket, nem azért, mert szeretsz szülni. Komolyan mondom, itt olyan bigott emberek vannak, hogy hihetetlen.
2021. márc. 25. 10:10
35/35 anonim válasza:
Ha egyszer sikerül a baba és lány lesz nem amiatt fogom sajnálni, amiket te írtál, hanem a miatt, hogy valószínűleg örökölni fogja minden problémámat és neki is küzdenie kell majd azért hogy gyereke lehessen.
Pcos, IR, autoimmun pajzsmirigy alulműködés, és félő hogy endometriózis is bejátszik. Nem szeretném, hogy a lányomnak is ezekkel kelljen együttélnie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!