Tényleg én vagyok a maradi?

#22 Igazad van.
Megtörtént eseményt írtam.

Nem te vagy maradi.
A vendéglátó szülők voltak tirpákok, hogy nem szedtek elő játékokat, hogy ha netán akad egy normális gyerek, aki nem telefonozik, az is tudjon valamit csinálni.
Én többet nem járnék össze azokkal, akikkel most találkoztatok. Inkább legyen kevesebb ismerősöm, de azok normálisak.

16! Azért baj, mert egy újszülöttel sok probléma lehet szoptatás közben.
Pl nekem folyamatosan nyomni kellett a mellem le az orránál, különben nem kapott levegőt, mert rásimult a mellem az orrnyílására (erre a nővér hívta fel a figyelmemet, észre sem vettem volna, mert nem látszott!!!)
Szerinted, ha a telefont nyomogatja egy friss anyuka, amúgy, oda tud figyelni az újszülöttjére?
Akkor volt olyan, hogy szopott a baba, és az orrán meg jött vissza.. Az ilyet csak akkor veszed észre, ha figyelsz.

26 a kórházban a szülés után egyfolytában csak b*sztárnak egy jó szót nem szólnak az emberhez kvázi, most a vírus miatt nem mehet be senki, miközben össze vagy zárva 2-3 másik idegen novel.
Hát még jó hogy ratapadsz a telefonodra, ahol legalább kis torodesmorzsa jut a szeretteidtől...
Persze itt mindenki kivétel, csak pont most gyakorizik amíg alszik a gyerek

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!