A lanyom es a gyakornok tanar kozott tenyleg lenne valami?? Vagy csak elenk a fantaziaja?
17 eves a lanyom es amikor takaritottam nala, meglattam egy fuzetet amit naplonak/firka konyvnek hasznal. Meg a virus elott (tavaly osszel) egy gyakornok tanar kezdett naluk. Bele olvastam egy-ket oldalba ahol azt reszletezi a lanyom hogy milyen romantikus is a kapcsolatuk a tanarral. A gyakornok mar nincs az iskolaban, de a naploban a mai napig ot emlegeti a bejegyzeseiben. Az teny hogy a lanyom mostanaban sokat volt a "baratnojenel", es neha ott is aludt. Most meg kiver a viz ha arra gondolok, hogy nem is a baratnojenel tolti a napjait olyankor. 10 percnyire lakik tolunk igy sosem hoztam/vittem kocsival, de nem is ellenoriztem. A gyakornok egyebkent kb 25-27 eves lehet. Nem tudom, hogy mit tegyek. Nem akarok alaptalanul vadaskodni sem.
Szerintetek mit tegyek?
Nekem van ilyen ismerősöm, aki arról dumál, melyik tanítványát hogy dugná meg, gimiben tanít..
Undorító, én megmutatnám az igazgatónak a naplót, és érdeklődnék a lehetőségeimről, ha pedig tudok valamit tenni a tanár ellen, akkor mondanám csak el a lányomnak, amúgy meg felhívnám a barátnője anyját! Nem is értem, mi a csudáért nem beszélsz vele? Meglenne a tuti infó, vagy beugorhatsz valamiért.. Szerintem a lányod igazat írt le, hiszen magának írta, magának pedig senki sem hazudik szívesen..
Az ilyen sggfejeket el kell kapni és eltiltani a tizenéves gyerekektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!