Tényleg én vagyok a maradi?
12 Nem mindneki tartja be sajnos, de azérr kicsit durva voltál.
Én mindenkinek mondtam, hogy ne jöjjenek. Sajnos a párom családja nehezen érti meg de hisztizni azt tudnak, hogy a munkahelyükön rengeteg a fertőzött. Akkor minek jön ide egy kisbabához? Értem én, hogy unatkoznak de nem véleltenül vannak ezek a szigorítások!
Nem volt helyes, hogy a kérdező egy ilyen helyre ment pont ilyenkor de nem is ez volt a kérdés.
Mindneki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja. De akkor ne sírjon, hogy 3-4 évesen nem beszél a gyerek neki. Sőt azt is láttam, hogy egy nő a postán múltkor a 1,5 éves gyereknek telefont vesz mert a nagyobb gyerekeker nem hagyja tanulni egész nap. Hát az azért durva. De ő tudja.
Hát mikor vendégek vannak nálunk, és felnőtt dolgokkal foglalkoznank (tarsasozas, közös beszélgetés) akkor mi is mesét nézetunk a gyerekekkel vagy telon youtube-oznak. Jatekaik mindig elől vannak, de abban mindig kell segítség (2-5 évesek).
Nekünk nincsenek nagyszülők se, kicsit se tudnék kikapcsolódni, ha nem vetnenk be időről időre ezeket az eszközöket... Meg nem is alszentkedem, én is sokat telozok, tudod miért? Mert ha nem lenne Messenger akkor napokig nem valtanek senkivel egy felnőtt szót se. Ilyen lett a világ sajnos, messze lakunk a barátokkal, a generációk nem érnek rá egymásra ...
Jaj b@sszátok meg ezt az anyuka nyomkodja a telefonját fétiseteket.. Egész nap szoptat, pláne a kórházban még, mi a f@szt csinaljon közben? Gyonyorkodik a bababan, oke. De 24 órán keresztül?
Tolja a babakocsit, gyerek alszik. Nem írhat a férjének, hogy mi kell a boltból? Mert mondjuk akkor és ott van csend, hogy hallja a saját gondolatait is, nem otthon ahol duruzsul, zörög, sikitozik a baba, ő főz takarit, jatszik stb.
Miért kell ítélkezni állandóan.
Nem mindegy, hogy fiatal vagy sem? Annak érzi magát, nincs ezzel baj.
Szerintem sem jó gyerekeknek ez a telefonos buli, de normális gyerek inkább próbálna játszani valamit ha már van társaság, szóval fura történet na.
A járványhelyzetes dologgal egyetértek, nem szerencsés most bulizni és meg is van tiltva.
Szerintem sokkal kisebb baj a telefont nyomkodni, mint napi 10 ezer fertőzött mellett házibuliba járkálni. Aztán ti lesztek a leghangosabbak, hogy miért nem nyitnak ki mégsem a sulik áprilisban. Na miért, mert tömegek nem bírnak pár hetet a fenekükön maradni.
Nem azt mondom, hogy mindenki hetekre zárkózzon be a panelba, de pont most partizni, ez nagyon kemény. Innentől lényegtelen, hogy telefont nyomkodtak, vagy bújócskáztak-e a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!