Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt tenyleg csak ilyen megmond...

Itt tenyleg csak ilyen megmondó anyak valaszolnak? Olyan utalatos valaszok jonnek, hogy az eletben nem lattam még ilyet szemelyesen.

Figyelt kérdés
Barmit olvasok,lekezelo, b..nkozó válaszok. Oke nemely kerdes tenyleg gaz, foleg teherbeeses temakörben, de minden mas ertelmesebb kerdesek valaszait olvasva full levan oltva a kerdezo. Et jol esik az anyaknak? Vagy globalis tema ez? Mas temat olvasva azert tobb hasznos valasz van. Ez olyan elszomrito.
2018. nov. 11. 12:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

1. Sokszor azok válaszolnak, akiknek nincs még gyerekük. Akkor még én is jobban tudtam volna gyereket nevelni. 😄

2. Az idősebb korosztály (nagymamák) válaszolnak, akiknek már megszépítette az idő a gyereknevelés nehézségeit.

És aki most van benne a gyereknevelés gyönyöreiben, azok válaszolnak normálisan.

2018. nov. 11. 12:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagymamak lekezeloen valaszolnanak? Inkabb a stilus bánt, lehet azt mondani, hogy en igy vagy ugy csinaltam/csinalnam. De itt szinte tapossak az embert. Ha eletben vki igy szolna hozzam, lehet felrugnam. Ők vajon a valo eletben is ilyenek?
2018. nov. 11. 12:39
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Ráadásul aki normálisan válaszol, az ebben a kategóriában rendszeresen le van pontozva. Őszintén szólva én már nem is szívesen válaszolok a gyerekneveléses kérdésekhez.
2018. nov. 11. 12:39
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

anonimként mindenkinek nagyobb a szája :D

igazából mindig normálisan válaszolok, és emiatt állandóan lepontoznak..de nem nagyon hat meg, kérdező úgy is el tudja dönteni..mit fogad meg, mit vesz lelkére...stb.

2018. nov. 11. 12:41
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak hat na.. nemelyik valasz moge ugy szeretnem latni az embert...amikor megdobbenek a stilustol. Mintha csak azert jonne ide valaszolgatni, hogy kielje hajlamait. Ma egyedul vagyok, sokat olvasgattam. Feltunuk par hatvanpar szazalekos, ok mindenhol b..nkoznak
2018. nov. 11. 12:46
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

"Nagymamak lekezeloen valaszolnanak?"

A cikkek alatt olvass el néhány nagymama válaszát. Azt hiszem a családinet oldalon facebookos profil alatt válaszolnak. Megdöbbentő mindentudó, bunkó stílusban. Tisztelet a kivételnek.

2018. nov. 11. 12:46
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Igen, én mindig bunkó vagyok az életben is.

Komolyra fordítva: én is azt gondolom, hogy ebben a témakörben a legbunkóbbak. Van még 2-3 téma, amiket megnézek, válaszolok néha, és ott sokkal jobb a légkör.

Szerintem a nők névtelenül általánosságban gonoszabbak, mint a férfiak. Ezt nőként mondom. És mielőtt még megsértődne valaki: ÁLTALÁNOSSÁGBAN. Tehát nem mindenki.

Pl aki ezt olvassa, biztos nem, úgyhogy nem ér lepontozni! ;)

2018. nov. 11. 13:08
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Tapasztalatom szerint az ilyen anyukák (akinek nem inge,nem veszi magára) akiknek rettentő kioktató a hangnemuk és minden látszólag patyolat az életükben ott vmi nagyon bűzlik.

Pl: játszótér ,őszi időben.

Az egyik gyerek ovis (beteg, köhög,orrfolyás) a másik kisebb,majdnem két éves.

Orvostól jönnek a jatszora, majd elmeséli ,hogy a nagyobb gyerek nem mehet oviba ,mert beteg a fent említett tünetekkel,kapott gyogyszert stb.

A kisebb gyerek rault az én fiam motorjara, taknya-nyala (bocs) egybefolyt neki, a nagytol elkapta.

Majd amit az anyuka nem torolt le a gyerekről, azt a gyereke megtette a karjaval, le is nyalta és vígan osszetapizta a motort ,amivel a gyerekem érkezett.

Közben anyuka sirankozik,hogy miért kell a beteg gyerekeket oviba vinni,mert így elkapja a másik gyerek 🤗

Taps és pacsi neki 👏

Persze nem ultettem rá a gyerekemet a motorra ,hanem letöröltem fertőtlenítő kendővel ,de nem sok választott el,hogy kikeljek magamból.

Amúgy nagy megmondó és tapasztalt anyuka a hölgy ,mondanom sem kell.

Hát vannak ilyenek is.

2018. nov. 11. 13:45
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

Egy esetben szoktam kimondottan bunkó lenni.

Amikor a kérdező egyáltalán nem kíváncsi senki véleményére, csak megerősítést akar kapni, hogy az a hülyeség, amit a fejébe vett, mások szerint is jó ötlet.

És hiába írja le mindenki egyöntetűen, hogy neee, de csak magyarázza tovább, hogy deee, mert neki így jó.

Akkor minek kérdez?

Ez így àltalánosságban minden kategóriában dühítő.

2018. nov. 11. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as én azért a helyedben kicsit viccesen megkérdeztem volna,hogy akkor ő mit keres a beteg gyerekével közösségi helyen, ha egyszer oviba/közösségbe nem mehet
2018. nov. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!