Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt tenyleg csak ilyen megmond...

Itt tenyleg csak ilyen megmondó anyak valaszolnak? Olyan utalatos valaszok jonnek, hogy az eletben nem lattam még ilyet szemelyesen.

Figyelt kérdés
Barmit olvasok,lekezelo, b..nkozó válaszok. Oke nemely kerdes tenyleg gaz, foleg teherbeeses temakörben, de minden mas ertelmesebb kerdesek valaszait olvasva full levan oltva a kerdezo. Et jol esik az anyaknak? Vagy globalis tema ez? Mas temat olvasva azert tobb hasznos valasz van. Ez olyan elszomrito.
2018. nov. 11. 12:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#8 vagyok

Megtették előttem

A válasz az volt,hogy nem tud mit csinálni a gyerekekkel otthon.

De könyörgöm, menjenek el setalni, vagy bármi, csak ne legyen ennyire agyas.

2018. nov. 11. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez egy fórum, az ilyeneken mindenhol búnkon válaszolnak, frusztráltak, név nélkül elküldhetnek valakit a francba, mondjuk van a gyk-nál százszor rosszabb is, pl. nlc.
2018. nov. 12. 07:23
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Én akkor vagyok bunkó, ha személyesen érint a téma, vagy ha teljesen abszurd dolgokat mondanak, amik mások kárára válnak.

Tipikusan a gyerekverés/megalázás akaszt ki, ez triplán zavar, hisz én is érintett vagyok és rengeteg ilyet látok, továbbá a gyerekem az ilyen gyermekek között nő fel.

Fel nem fogom, hogy a mai világban, mikor már a köztévéből is az erőszakmentes gyereknevelés folyik(a világ nagyrészén meg már 20éve hirdetik) hogy lehetnek egyesek a pofon-szidás pártján.

Szerintem az ilyen véleménynyilvánítás pont olyan káros(ha nem károsabb, hisz erőszakra buzdítanak), mint az összeesküvéselméletterjesztés, vagy a holokauszttagadás vagy akármi hasonló marhaság.

Egyszerűen be kellene tiltani, hogy egy ember arra buzdítson egy másikat, hogy az ártson egy gyereknek.

Minden másnál teljesen normálisan reagálok, de ezeknél felrémlik, hogy velem is pont ez volt, elképzelem, hogy a gyerekemmel történne ilyen, vagy hogy szemtanúja egy ilyennek, esetleg azt, hogy az erőszak által sérült kisgyerek, hogy fog hozzáállni az oviban, vagy mit fog kiváltani a gyerekemből.

Az épp négyévesem a játszóházban a kismotorral nekiment a másiknak, mert dodzsemeztünk korábban és még élt benne a vicces ütközés. Erre a kisfiú, rászólt, hogy nem szabad. Tök jogos volt, odamentem én is, hogy el tudja vál. Erre a kissrác félve kérdezi tőlem, hogy most meg fogom e verni a gyerekem. Az enyém meg értetlenül nézett a kissrácra.

Jó hangosan mondtam, hogy a fiú anyja is hallja, hogy nem fogom megverni, mert senkit sem szabad bántani, gyereket meg pláne nem.

Megdumáltuk a lányommal, nem volt több karambol. A nap hátralévő részében elképzeltem, hogy az 180 magas 120 kilós anyuka hogy verheti szerencsétlen alig egy méter magas 13 kilós kissrácot.

De rengeteg hasonló történik nap mint nap.. Idegenhez nem megyek oda véleménytnyilvánítani(amíg nem nyilvánosan ver egy gyereket), de egy olyan fórumon, ahol kifejezetten arra kíváncsiak, hogy ki mit gondol, bizony elmondom a véleményem.

Az pedig teljesen normális, hogy aki személyesen érintett, az bizony érzelmet is visz a vitába, illetve inkább az vitázik ezen.

Mindent egybevetve így is úgy gondolom, hogy teljesen rendben vannak a kommentjeim, nem használok nyomdafestéket nem tűrő szavakat, nem személyeskedek, csak kiolvasható, mit gondolok és ez mind finomítva.

Ha valaki személyesen kérdez, vagy beleszól kéretlenül, azzal is pont ugyanígy vitázok, csak ott nehezebb titkolni a finomítatlan gondolataimat, mert kiül az arcomra.

Unokatesómékkal nem is beszélek már, mert a gyereküket sírni hagyták csecsemőként és verik őket/folyton hangot adnak annak, hogy az enyémnek sem ártana, akkor nem szaladna a lakásban/mászna fel a fotelre stb..

Na ott nem fogalmaztam ilyen szépen, mint ezen a fórumon.

2018. nov. 12. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja és szerintem azért a gyereknevelés kérdésben a legdurvábbak az indulatok(amúgy sportnál és politikánál ezerszer durvább), mert itt mindenkinek vannak sérelmei, hisz mi is voltunk gyerekek, másrészt meg érezzük a nyomást, hogy mi formáljuk a jövőt a gyerekeinken keresztül, akiknek a legjobbat akarjuk.

Egyébként az ostobaság és az érvelési hibák bárkit ki tudnak akasztani témától függetlenül.

A párkapcsolati részen és fogyókúra topicban is hasonló a stílus ehhez.

2018. nov. 12. 13:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Na tessek. Fő bűn ha az ember kirak az udvarra egy macskat...hiaba neki ott jo...te vagy a sz.rwww.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__9601925-autista-kisgyerek-mell-milyen-fajta-cicat-ajanlatok
2018. nov. 13. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!