Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a maradi?

Tényleg én vagyok a maradi?

Figyelt kérdés
Fiatal anya vagyok, vagyis 30 körüli.Tegnap meghivtak vendégségbe, volt egy rakat gyerek, a 2 évestől a 11 ig. Legalább 7 gyerek volt ott, gondoltam okes,legalabb jót játszanak a fiam is,erre bementünk,a felnőttek hátul kártyáztak az összes gyerek pedig a szobában telefonozott. Nem játszottak, csak telefonoztak. De a 2 éves is, egy hangja nem volt, minden gyerek kezében telefon. Mi nem vittünk nekik telefont, őszintén a f.szom se gondolta hogy ebből állnak ki, szóval a gyerekeim csak ott ültek, tv ztek,de ami még meglepett hogy játék sem volt nagyon elővéve hogy autozzanak, társas..stb.Nem is érezték jól maguk,párszor kijöttek hozzánk amit a többi felnőtt nem dijazott. El is jöttünk nem olyan sokára.Ez engem nagyon szarul érintett mert én az én gyerekeim "azok" akik nincsenek el,meg a fenekembe vannak. Ezt a többi anyuka mondta. Én szerintem nincs így, de mi nem a telefonbol állunk ki, ha tudom hogy gyerekek jönnek hozzánk, mindig kitalálok nekik jó programokat,különféle játékokat.Nekem nincs is kedvem már barátkozni velük, úgy érzem más szinten vagyunk. (minden beképzeltség nélkül) Másnál ez hogy van? Van aki ilyesmit lát a környezetében?
2021. márc. 22. 08:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Nekem se lett volna kedvem maradni. Vendégségbe nem azert megyunk ( nem azert hívunk) hogy ott is a telefont nyomkodjuk.
2021. márc. 22. 08:27
 2/32 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk nekem eszembe nem jutna a gyerkemmel járvány idején partira menni...
2021. márc. 22. 08:30
 3/32 anonim ***** válasza:
82%

Ettől rosszul vagyok én is. Sajnos egyre több az ilyen szülő, aki lesz*rja a gyereket, odaadja neki a telefont csak csend legyen.

Az unokatesómnál volt ugyanez. Úgy etette az egy éves gyereket, hogy ment a youtube a telefonon. Máshogy nem akar enni elvileg. Borzasztó. Az ilyne emberekkel nem barátkozok.

2021. márc. 22. 08:33
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos amikor még lehetett menni azt lehetett látni mindenhol, hogy a gyerek 2éves is ül a kocsiba és nyomja azt a szart, hogy anya tudjon nyugottan shoppingolni. Sokan úgy vannak vele, hogy könnyebb azt odadni mint a gyerekkel foglalkozni.
2021. márc. 22. 08:34
 5/32 A kérdező kommentje:

2.Jo igazad van, ez már nem a legfiatalabb ketegoria.

3.Mindannyian egészségesek vagyunk, a férjeink meg együtt dolgoznak,meg napi szinten találkozunk a munkából kifolyólag, és nem volt egy nagy party.

6/32 anonim ***** válasza:
86%

2! Akkor mi? A 30 körüli nem öreg. Vágy szerinted az?

Egyébként kérdező, nem te vagy a maradi. Jobb is ha nem maradtok, mert csak át veszi a gyerek a hülye szokásokat.

Minek a telefon, nem értem egy gyereknek. Nem azzal kellene játszani főleg úgy hogy "sok" gyerek van. Persze a mi időnkbe minden más volt, de mi biztos nem érre fogjuk nevelni a gyerekünket.

7/32 anonim ***** válasza:
15%
bocs, de a fitatal anya az 20-25. Afölött azért nem az.
2021. márc. 22. 08:37
 8/32 anonim ***** válasza:
71%
Ha a 2 es szült 15 évesen akkor öreg😂😂
2021. márc. 22. 08:37
 9/32 A kérdező kommentje:
Lehet azért írtam ki ezt a fiatal dolgot mert a társaságban én voltam a legfiatalabb. A többi anyuka 5-6 évvel idősebbek tőlem.
2021. márc. 22. 08:39
 10/32 anonim ***** válasza:
94%

Ezt mindenki másképp gondolja, de szerintem a 35 sem öreg.

Miért lenne?

2021. márc. 22. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!