Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már szült nők anyukák ti így...

Már szült nők anyukák ti így utólag belegondolva miket igértetnétek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés

A gyerekvállalás kapcsàn

Tudom tudom az ígéret egy dolog nem biztos, hogy úgy is lesz. Csak elgondolkodtatott a dolog

Először rossz topikban tettem fel de nem tették át elnézést.

2021. márc. 13. 12:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
61%

A kérdés önmagában fura, és nem azért, mert rosszul fogalmaztad meg.

Zavar végig az írásodban a központozás hiánya....

Az igéret mit ér? A papíros házasság is egy ígéret. Az ígéretet szóban számon lehet kérni, de sokra nem mész vele.

Megígérheti, hogy fürdeti minden este, pelenkázza is, de ha ez az igény, hogy besegítsen a gyerek körül, nem belülről fakad, akkor max addig tart ki, amíg a gyermek újdonság és nincs vele macera.

Kedves kérdező, Te pl. mit ígértetnél meg a pároddal?

2021. márc. 13. 14:57
 22/33 A kérdező kommentje:

21 Telefonról nekem így egyszerűbb és gyorsabb írni bocsánat.

Igazából nemtudom azért kerdeztem mert előre ezeket nem lehet tudni a környezetemben sokakat elhagytak gyerekkel és ettől tartok kicsit. Bar tudom minden két emberen múlik.

2021. márc. 13. 14:58
 23/33 anonim ***** válasza:
88%
Értem, azt hiszem. Attól, hogy ő Megígéri, hogy veled marad, sajnos még semmire sem garancia.
2021. márc. 13. 15:08
 24/33 A kérdező kommentje:

23 Persze hiszen akkor válás sem lenne soha ...

De én a gyerekkel kapcsolatosan kérdeztem ezt. Félek, hogy magam maradnék vele.

2021. márc. 13. 15:09
 25/33 anonim ***** válasza:
75%

Ez ugyanúgy érvényes a gyerek körüli teendőkre is. Ha a takarítást, főzést stb.. teljesen természetesnek veszi, hogy egyedül a nőnek kell elvégeznie, gyanús, hogy erről sem fog másképp vélekedni.

Mióta vagytok együtt? Ha elég régóta, akkor már ki kellett ismerned annyira, hogy tudjad erre a választ

2021. márc. 13. 15:15
 26/33 anonim ***** válasza:
76%

Sok mindenről beszélgettünk a gyerekvállalás előtt, a legtöbb dologban egyetértettünk. Hasonlóan látjuk a világot, hasonló céljaink vannak.

Az, ahogy elképzeltük a családunkat "működés közben" és ahogy a valóságban létezik, nyilván más milyen, így ha vissza tekerhetném az időt, biztosan beszéltünk volna ilyenekről előre:

- Ha úgy érezzük, hogy feszültek vagyunk vagy idegesek, vezessük le valamivel és ne a gyerek érezze a hatását.

- A párkapcsolatunk megóvása érdekében legyen minél több közös időnk, amíg a gyerek/gyerekek egy családtagnál vannak vagy oviban, stb.

- Gondoskodjunk róla, hogy a gyerekeknek legyen örökségük. Legyen az anyagi és családi egyaránt, mert nekünk nem igazán volt segítségünk ilyenben és teljes családképünk a válások miatt és nagyon nehéz volt elindulnunk az életben.

Ezek csupán kívánságok. Az a fontos, hogy az ember tegyen is érte.

2021. márc. 13. 15:21
 27/33 anonim ***** válasza:
12%
Mondjuk nálam alap volt hogy vegyen feleségül, legyünk hivatalosan is egy család. Az tény ha nem vagytok hivatalosan semmilyen viszonyban simán leléphet úgy hogy hátra se néz
2021. márc. 13. 15:22
 28/33 A kérdező kommentje:

25 10 honapja vagyunk együtt de hamar összeköltöztünk.

27 Ma már egy papír nem akadályoz meg senkit, semmiben sajnos vagy nem. Szerencsére a lakás az enyém de neki is van egy háza.

2021. márc. 13. 15:25
 29/33 anonim ***** válasza:
70%

10 hónapra szülni?!

Hát ahhoz csak gratulálnék.

Mi 1 hónap után költöztünk össze. 2év kellett ahhoz, hogy bevállaljuk a babát. Kell idő (és az nem 10hónap) hogy sokmindent átéljetek, megéljetek, tudjátok mire hogy reagál a másik, stb....

2021. márc. 13. 15:31
 30/33 anonim ***** válasza:
69%

"Az tény ha nem vagytok hivatalosan semmilyen viszonyban simán leléphet úgy hogy hátra se néz"

Nem mintha ugyanezt nem tehetné meg akár 30 év házasság után is....

2021. márc. 13. 15:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!