Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már szült nők anyukák ti így...

Már szült nők anyukák ti így utólag belegondolva miket igértetnétek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés

A gyerekvállalás kapcsàn

Tudom tudom az ígéret egy dolog nem biztos, hogy úgy is lesz. Csak elgondolkodtatott a dolog

Először rossz topikban tettem fel de nem tették át elnézést.

2021. márc. 13. 12:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
21%
Nem ígértettem meg semmit a párommal. Nem volt ígéret. Szerelmesek voltunk, egy család akartunk lenni. Majd gyereket akartunk. Utána meg éltük az életönket. Nyilván minden szerelmes ahogy én is, biztos abban, hogy megtalálta élete nagy szerelmét. De gyerek mellett, a mindennapi élet mellett sok minden változik. Mi is változtunk. Azóta már rég nem vagyunk együtt csak a gyerekünk az ami közös. Szerencsére barátok maradtunk. Én ezért nem teszek ígéretet, és nem várom el az ígéretet sem.
2021. márc. 13. 12:57
 2/33 anonim ***** válasza:
45%

Most belegondoltam de semmit. Amugy sem hiszek az ígéreteknek.

Első gyerekkel egyebkent biztos lett volna ilyen,de a másodiknál már "beérett" az apaságra így nem tudnék.

Mert te mit?

2021. márc. 13. 13:07
 3/33 A kérdező kommentje:
Én még semmit de valahogy racionális gondolkodású vagyok és eszembe jutott a téma.
2021. márc. 13. 13:13
 4/33 anonim ***** válasza:
72%

Először is leszögezem, hogy nem panaszkodhatok, mert így is nagyon ki vagyok segítve; a férjem jól bánik a gyerekel, lesi minden kívánságom, stb. Az egyetlen, ami nem tetszett, hogy az apasági szabit nem arra használta, hogy többet legyen a gyerekkel, meg velem, hanem mint egy "szokásos" szabadságot, szellemi és fizikai feltöltődéssel töltötte. Ettől persze segített, etetésnél fürdetésnél végig ott volt, naponta többször benézett a babaszobába is, vigyázott a gyerekre, amíg a fürdőben voltam, de sosem töltött mondjuk több órát egyhuzamban a gyerekkel vagy hármasban.

Most hogy újra dolgozik, ugyanennyit segít - ami amúgy tök jó, de azt is mutatja, hogy az apasági szabadságát nem az apaságra használta el, aminek annyira nem örülök. Talán ezt megígértetném vele, hogy azt a két hetet kihasználja és többet foglalkozik velünk.

2021. márc. 13. 13:23
 5/33 anonim ***** válasza:
74%
Hogy nem gondolja meg magát és tűnik el mint szürke szamár a ködben még a terhesség alatt. Bár ennek is meg van az előnye, ma már épeszű, értelmes férjem van, aki szereti a gyereket.
2021. márc. 13. 13:24
 6/33 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsére nem kell semmit megígértetnem vele, saját magától ígérte meg hogy mindenben segíteni fog és támogatni, de mivel most is ilyen, ezért el is hiszem neki😊
2021. márc. 13. 13:41
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy kell nem szoszerint Csak mint téma értettem , de ugylatszik nem jól tettem fel a kérdést mert konkrét válasz nem igazán érkezett.
2021. márc. 13. 13:56
 8/33 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem a kérdést.

Miért vagy mit kellett volna megígérnie?!

Hogy segít? Ezt nem ígérni kell, hisz nem a hazvezető nője, bebiszittere vagyok.

Hogy szeret? Ezt megint csak nem ígernie kell, hanem kimutatni.

Hogy a gyereknevelesben részt vesz? Ez megintcsak olyan, hogy magától értetődő, hisz nem csak magamnak szültem a gyereket...

Vagy nem értem mit kellett volna ígérni...

2021. márc. 13. 13:59
 9/33 A kérdező kommentje:
8 Azért sok dolog más gyerek nélkül mint gyerekkel ezért kérdezem olyanoktól akiknek van, de lehet félre erthetoen irtam a kérdést
2021. márc. 13. 14:01
 10/33 anonim ***** válasza:
51%
Mi a konkrét kérdésed?
2021. márc. 13. 14:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!