Már szült nők anyukák ti így utólag belegondolva miket igértetnétek meg a párotokkal?
A gyerekvállalás kapcsàn
Tudom tudom az ígéret egy dolog nem biztos, hogy úgy is lesz. Csak elgondolkodtatott a dolog
Először rossz topikban tettem fel de nem tették át elnézést.
Most belegondoltam de semmit. Amugy sem hiszek az ígéreteknek.
Első gyerekkel egyebkent biztos lett volna ilyen,de a másodiknál már "beérett" az apaságra így nem tudnék.
Mert te mit?
Először is leszögezem, hogy nem panaszkodhatok, mert így is nagyon ki vagyok segítve; a férjem jól bánik a gyerekel, lesi minden kívánságom, stb. Az egyetlen, ami nem tetszett, hogy az apasági szabit nem arra használta, hogy többet legyen a gyerekkel, meg velem, hanem mint egy "szokásos" szabadságot, szellemi és fizikai feltöltődéssel töltötte. Ettől persze segített, etetésnél fürdetésnél végig ott volt, naponta többször benézett a babaszobába is, vigyázott a gyerekre, amíg a fürdőben voltam, de sosem töltött mondjuk több órát egyhuzamban a gyerekkel vagy hármasban.
Most hogy újra dolgozik, ugyanennyit segít - ami amúgy tök jó, de azt is mutatja, hogy az apasági szabadságát nem az apaságra használta el, aminek annyira nem örülök. Talán ezt megígértetném vele, hogy azt a két hetet kihasználja és többet foglalkozik velünk.
Nem értem a kérdést.
Miért vagy mit kellett volna megígérnie?!
Hogy segít? Ezt nem ígérni kell, hisz nem a hazvezető nője, bebiszittere vagyok.
Hogy szeret? Ezt megint csak nem ígernie kell, hanem kimutatni.
Hogy a gyereknevelesben részt vesz? Ez megintcsak olyan, hogy magától értetődő, hisz nem csak magamnak szültem a gyereket...
Vagy nem értem mit kellett volna ígérni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!