Már szült nők anyukák ti így utólag belegondolva miket igértetnétek meg a párotokkal?
A gyerekvállalás kapcsàn
Tudom tudom az ígéret egy dolog nem biztos, hogy úgy is lesz. Csak elgondolkodtatott a dolog
Először rossz topikban tettem fel de nem tették át elnézést.
Azt, hogy "kiveszi a részét". Gyerekvállalás előtt átbeszéltük, hogy ki hogy gondolja. Felvázoltam, hogy én csak úgy szeretnék belevágni, ha egyenlő szülők leszünk, nem hagy magamra, pelenkáz, altat, etet (ha már ott tartunk)... stb. , nem húzza ki magát. Szerencsére egyezett az elgondolás és a gyakorlat se tért el. Remek apa, imádják a gyerekek.
Ha úgy gondolta volna, hogy "á, dehogy, az a te dolgod", akkor valószínűleg elváltak volna az útjaink még gyerek előtt.
10 a konkrétum az h parom szeretne gyereket nahyon is
Én is de én elvagyok igyis és most ő bármit megígérne de félek ez csak szavak
Mi más?!
Nem tudom elképzelni...
Ugyan ugy vezetjük a haztartást. Ugyan ugy szexelünk. Ugyan úgy szeretjük egymást...
Annyiban más, hogy én nem dolgozok, hanem itthon vagyok a gyerekkel.
Még csak az anyagiak sem másabbak.
Elég félreérthetően írtad, mert eddig senki nem értette mire gondolsz...
Egyébként 2éves a fiam, ismét várandós vagyok.
Férjemmel semmi de semmi nem változott. Semmit nem is kell ígérgetnünk egymásnak.
8#
Fuu, szegény ember helyében most menekülnék, még nem késő...
Ugy kell ígérgetnie fűt-fát egy gyerekér...
Illetve te sem lehetsz a legélesebb kés a fiókban, ha egy kérdést nem tudsz úgy feltenni, hogy azt más is értse.
Értem.
Nos, amíg te "elvagy így is", addig mindegy mit igér, ne vállalj gyereket. Gyereket akkor kell vállalni, amikor te is úgy érzed. Az ígéreteket pedig meg lehet szegni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!