Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy férfi nem szereti és...

Ha egy férfi nem szereti és nem foglalkozik a gyerekével, csak egy hétvégi apuka, az miért nem baj? Ha egy nő nem szereti és nem foglalkozik a gyerekével, csak hétvégi anyuka, akkor őt miért szólják meg?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 20:36
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
De te abból indulsz ki most, hogy TE mit tennél. De ott nem egy hülye meg te vagy, hanem két hülye. Ezért alakult ki az a helyzet, ami.
2021. márc. 9. 23:31
 22/57 anonim ***** válasza:
80%
Azért, mert marhára nincs női egyenjogúság. Pedig érdekes, nem a férfi szül, meg menstruál és nem nekik kell nap mint nap küzdeni az elfogadásért, tiszteletért bárhol, a munkahelyen, stb, stb. Szar világ ez.
2021. márc. 10. 03:25
 23/57 anonim ***** válasza:
33%

Mert egy gyereknek elsosorban az anyjara van szuksege!

Mivel o szulte meg, hordta ki, osztonosen kellene kotodnie hozza!

2021. márc. 10. 04:20
 24/57 anonim ***** válasza:
30%

Manapsag mar annyira tulzasba lett veve ez az egyenjogusag, hogy a sok semmirekello csaladjukat elhagyo diszno ferfi szintjere akarnak lesullyedni a nok?

Ne a rosszal akarjunk egyenloek lenni ha mar muszaj, hanem a joval...

2021. márc. 10. 04:21
 25/57 anonim ***** válasza:
26%

Mert ha egy nő nem akar gyereket és az apa igen akkor elveteti. Ha egy férfi nem akar gyereket és a nő igen, akkor apa lesz. A nő dönt a gyerek életéről, és ha már úgy dönt hogy megszüli köteles gondoskodni róla.

Amúgy meg anyukát senki se kényszeríti gondolom hogy gyárban robotoljon 3 műszakban. Lehetne keresni jobb munkát is, bár akkor megdőlne a kifogása, miért is nem akar a gyerekével lenni.

2021. márc. 10. 05:04
 26/57 anonim ***** válasza:
25%
Hát emberek itt már olyan nagy egyenjoguság van, hogy azt nem akarjátok hogy a férfi szülje meg a gyereket? Mert milyen régimódi már hogy a nő esik teherbe meg szül nem? Szerintem meg teljesen természetes hogy az anya megszüli a gyereket, 9 hónapig a testében hordja majd ő van vele az első években 0-24ben jobban kellene hogy kötődjön a gyerekhez. Az az apa aki mondjuk csak ritkán játszik esténként a gyerekkel miért is kellene hogy annyira kötődjön hozzá? Vagy pl az aki szinte nem is ismeri mert a szülés előtt szétmentek? Jah az apai ösztönök miatt? Dehát nem is vagyunk ösztönlények nem??
2021. márc. 10. 06:23
 27/57 anonim ***** válasza:
35%
Jah és egyébként lehet hogy a 30 évemmel öregnek meg régimódinak számítok, de az én gyerekkoromban is az volt a természetes hogy az anyukánkhoz sokkal jobban kötődtünk érzelmileg is pl. Tehát ha anyu elhagyott volna 2 évesen biztosan ezerszer jobban fájt volna mintha apám teszi ugyanezt. De a környezetemben is ahogy elnézem aki apa nélkül nőtt fel nem sínylette meg annyira mint akit elhagyott az anyja
2021. márc. 10. 06:26
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
27es oké, ha nincs egyenjogúság akkor nálad gondolom a nőnek nem kell dolgoznia, keresel te havi nettó 5-600 ezret hogy eltartsd a családod hogy neki csak a gyereknevelés és a háztartás legyen a dolga igaz?
2021. márc. 10. 06:32
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Baj mindkettő, csupán az első gyakoribb, ezért elfogadottabb
2021. márc. 10. 06:52
 30/57 anonim ***** válasza:
81%

És ha nem akarja nevelni, akkor mi van?

Mégis megint csak ott tartunk h egy apának ezt elnézzük, de egy anyának nem.

Az anya oldja meg BÁRMI ÁRON!

Ő áldozzon be mindent.

(a lehet keresni jobb munkára csak annyit h én is gyárban dolgozom. Szeretem csinálni és 3x annyit keresek mintha irodai munkám lenne. Tudom a lénz nem minden, de azért szeretem ha tele a hűtő, és hogy ha tönkremegy a mosógép nem kell gyorshitelt felvennem)

2021. márc. 10. 06:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!