Ha egy férfi nem szereti és nem foglalkozik a gyerekével,
csak egy hétvégi apuka, az miért nem baj? Ha egy nő nem
szereti és nem foglalkozik a gyerekével, csak hétvégi
anyuka, akkor őt miért szólják meg?
De te abból indulsz ki most, hogy TE mit tennél. De ott nem egy hülye meg te vagy, hanem két hülye. Ezért alakult ki az a helyzet, ami.
2021. márc. 9. 23:31
Azért, mert marhára nincs női egyenjogúság. Pedig érdekes, nem a férfi szül, meg menstruál és nem nekik kell nap mint nap küzdeni az elfogadásért, tiszteletért bárhol, a munkahelyen, stb, stb. Szar világ ez.
2021. márc. 10. 03:25
Mert egy gyereknek elsosorban az anyjara van szuksege!
Mivel o szulte meg, hordta ki, osztonosen kellene kotodnie hozza!
2021. márc. 10. 04:20
Manapsag mar annyira tulzasba lett veve ez az egyenjogusag, hogy a sok semmirekello csaladjukat elhagyo diszno ferfi szintjere akarnak lesullyedni a nok?
Ne a rosszal akarjunk egyenloek lenni ha mar muszaj, hanem a joval...
2021. márc. 10. 04:21
Mert ha egy nő nem akar gyereket és az apa igen akkor elveteti. Ha egy férfi nem akar gyereket és a nő igen, akkor apa lesz. A nő dönt a gyerek életéről, és ha már úgy dönt hogy megszüli köteles gondoskodni róla.
Amúgy meg anyukát senki se kényszeríti gondolom hogy gyárban robotoljon 3 műszakban. Lehetne keresni jobb munkát is, bár akkor megdőlne a kifogása, miért is nem akar a gyerekével lenni.
2021. márc. 10. 05:04
Hát emberek itt már olyan nagy egyenjoguság van, hogy azt nem akarjátok hogy a férfi szülje meg a gyereket? Mert milyen régimódi már hogy a nő esik teherbe meg szül nem? Szerintem meg teljesen természetes hogy az anya megszüli a gyereket, 9 hónapig a testében hordja majd ő van vele az első években 0-24ben jobban kellene hogy kötődjön a gyerekhez. Az az apa aki mondjuk csak ritkán játszik esténként a gyerekkel miért is kellene hogy annyira kötődjön hozzá? Vagy pl az aki szinte nem is ismeri mert a szülés előtt szétmentek? Jah az apai ösztönök miatt? Dehát nem is vagyunk ösztönlények nem??
2021. márc. 10. 06:23
Jah és egyébként lehet hogy a 30 évemmel öregnek meg régimódinak számítok, de az én gyerekkoromban is az volt a természetes hogy az anyukánkhoz sokkal jobban kötődtünk érzelmileg is pl. Tehát ha anyu elhagyott volna 2 évesen biztosan ezerszer jobban fájt volna mintha apám teszi ugyanezt. De a környezetemben is ahogy elnézem aki apa nélkül nőtt fel nem sínylette meg annyira mint akit elhagyott az anyja
2021. márc. 10. 06:26
27es oké, ha nincs egyenjogúság akkor nálad gondolom a nőnek nem kell dolgoznia, keresel te havi nettó 5-600 ezret hogy eltartsd a családod hogy neki csak a gyereknevelés és a háztartás legyen a dolga igaz?
2021. márc. 10. 06:32
Baj mindkettő, csupán az első gyakoribb, ezért elfogadottabb
2021. márc. 10. 06:52
És ha nem akarja nevelni, akkor mi van?
Mégis megint csak ott tartunk h egy apának ezt elnézzük, de egy anyának nem.
Az anya oldja meg BÁRMI ÁRON!
Ő áldozzon be mindent.
(a lehet keresni jobb munkára csak annyit h én is gyárban dolgozom. Szeretem csinálni és 3x annyit keresek mintha irodai munkám lenne. Tudom a lénz nem minden, de azért szeretem ha tele a hűtő, és hogy ha tönkremegy a mosógép nem kell gyorshitelt felvennem)
2021. márc. 10. 06:56
Kapcsolódó kérdések: