Egy fiatal csinos kórházi ápolónő ugyanúgy foglalkozik egy nem jól kinéző férfi beteggel is mint egy jól kinézővel?
Egy ápolónőnek nem férfi vagy nő a beteg, nem csúnya vagy szép, hanem beteg. Nem bánnak senkivel máshogy mint a többivel, ahogy egy orvos sem egy férfit vagy egy nőt vagy időst vagy fiatalt lát a betegben, hanem munkát.
Egyébként nagyon sok a fiatal ápolónő. Ami közös bennük hogy ahhoz nem szívesen mennek be akin észreveszik hogy fontosabb neki az ápolónők becserkészése mint a gyógyulása. Teljesen érthető okból nem szeretik amikor valami perverz pasi célozgat miközben ők csak el akarják végezni a munkájukat, majd hazamenni élni a magánéletüket.
igen, ugyanúgy.
nem érdekli őket a külsőd, hidd el, akkor se ha csúnya vagy és akkor se ha szép vagy, számukra csak "munka vagy".
az, hogy melyik beteghez hogy állnak, sokkal inkább azon múlik, hogy a beteg hogy viselkedik.
egyszer voltam pár napot kórházban, nem vagyok egy szépségkirály, de tisztelettudó, közvetlen és együttműködő voltam és velem is mindenki kedves, tisztelettudó és közvetlen volt, szóval szerintem ez ennyin múlik.
vegyes, voltak fiatalok is (kb. 25 körül) és voltak idősebbek is (kb. 40-50 körül)
igazából pont a fiatalabbak voltak a kedvesebbek, velük tudtam dumálni pár szót néha, sokkal közvetlenebbek voltak, mint az idősebbek, de az idősebbekkel is jól kijöttem, nem voltak problémák, csak velük nem nagyon lehetett beszélgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!