Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két kicsivel (2, 4) itthon...

Két kicsivel (2, 4) itthon egy hónapig, ti mit tesztek/fogyasztotok a stressz ellen?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy az alkoholos és xanaxos poénokból nem kérek, köszönöm.

De komolyan érdekelnének azok a hatóanyagok, étrendkiegészítôk, amik jó hatással vannak az idegekre.

Magnézium, kamilla tea... ilyesmire gondolok. Nektek bevált valami?

A tavalyi karanténból kiindulva szükségem lesz rá.

2021. márc. 8. 10:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
16%
Egyébként köszönöm a kiváltságot hogy válaszolsz nekem még utoljára:) nekem aztán marhára mindegy. Nagyon nem vagy szimpatikus és ugrok arra ha hülyének néznek. De nem kell velem foglalkoznod, tudod, én is csak ideges vagyok de neked ezt nem kell mondani ugye? Az segítene amúgy a legtöbbet ha tényleg dolgoznál és nem csak kitalálnád. Helyrebillenti az embert, már amikor nincs Covid.. hiszen nyáron is össze lesztek zárva és nem csak egy hónapig. Na jóéjt.
2021. márc. 9. 00:25
 42/43 anonim ***** válasza:
86%

Végigolvastam a kommenteket.

Utolsó, te végtelenül egyszerû gondolkodású és rosszindulatú vagy!

Szerinted minden kétéves bölcsibe jár most? Én is kivettem a bölcsibôl az enyémet, mert itthon biztonságosabb! És dolgozom mellette! Vagy lehet, hogy simán náluk bezárt a bölcsi! De olyat is ismerek, aki azért nem járatja most, mert idôs rokon van a háznál és nem akarnak hazavinni vírust!

Napestig sorolhatnám, miért vannak otthon szülôk a gyerekeikkel, de neked csak az a fontos, hogy kiengedd itt a rosszindulatod!

Kívánom, hogy te is ugyanannyi együttérzést és segítséget kapj az életben, amennyit itt tanúsítottál!

Mégis kinek képzeled magad, hogy megmondd, ki hogyan érezheti magát? EQ nulla, empátia nulla, segítôkészség nulla.

Kérdezô a zinzino sárfányos termékét próbáld meg esetleg, kitartás!

2021. márc. 9. 08:02
 43/43 A kérdező kommentje:
#42 köszönöm, megnézem
2021. márc. 9. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!