Két kicsivel (2, 4) itthon egy hónapig, ti mit tesztek/fogyasztotok a stressz ellen?
Azzal kezdeném, hogy az alkoholos és xanaxos poénokból nem kérek, köszönöm.
De komolyan érdekelnének azok a hatóanyagok, étrendkiegészítôk, amik jó hatással vannak az idegekre.
Magnézium, kamilla tea... ilyesmire gondolok. Nektek bevált valami?
A tavalyi karanténból kiindulva szükségem lesz rá.
Végigolvastam a kommenteket.
Utolsó, te végtelenül egyszerû gondolkodású és rosszindulatú vagy!
Szerinted minden kétéves bölcsibe jár most? Én is kivettem a bölcsibôl az enyémet, mert itthon biztonságosabb! És dolgozom mellette! Vagy lehet, hogy simán náluk bezárt a bölcsi! De olyat is ismerek, aki azért nem járatja most, mert idôs rokon van a háznál és nem akarnak hazavinni vírust!
Napestig sorolhatnám, miért vannak otthon szülôk a gyerekeikkel, de neked csak az a fontos, hogy kiengedd itt a rosszindulatod!
Kívánom, hogy te is ugyanannyi együttérzést és segítséget kapj az életben, amennyit itt tanúsítottál!
Mégis kinek képzeled magad, hogy megmondd, ki hogyan érezheti magát? EQ nulla, empátia nulla, segítôkészség nulla.
Kérdezô a zinzino sárfányos termékét próbáld meg esetleg, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!