Két kicsivel (2, 4) itthon egy hónapig, ti mit tesztek/fogyasztotok a stressz ellen?
Azzal kezdeném, hogy az alkoholos és xanaxos poénokból nem kérek, köszönöm.
De komolyan érdekelnének azok a hatóanyagok, étrendkiegészítôk, amik jó hatással vannak az idegekre.
Magnézium, kamilla tea... ilyesmire gondolok. Nektek bevált valami?
A tavalyi karanténból kiindulva szükségem lesz rá.
Nem értem a kérdést. Szültél 2 gyermeket 2 év korkülönbséggel és nem bírsz velük? Én imádom, hogy megint együtt lehetünk mind a hatan, tavasszal is szuper volt, hogy nem volt ovi és a férjem is itthonról dolgozott. 😊
Ne haragudj, nem hencegni akarok, csak nekem iszonyú furcsa, amikor valaki nem élvezi úgy a gyerekeivel töltött időt, mint én. Próbálj alvásidőben lazítani, ne akkor csináld a házimunkát. Kirakózz, nézz sorozatot, fess, olvass, bármi, ami kikapcsol, jöhet.
Drága de nekem bevàlt, robbanni tudtam volna sokszor de ez segített.
Nem szedál le nem leszel kàba mint a citromfűtől .
Hát azért két gyerekkel nem kellene rögtön haldokolni a stressztől egy hónap otthonlet miatt.
Amúgy meg sport. Ritka jó stresszoldó és a gyerekek is résztvesznek benne
Én elhiszem, hogy sokan ezen az oldalon élik ki a frusztrációt és elégedettséggel tölt el sokakat, ha piszkálhatnak másokat. Máskülönben, nem kommentelnétek, ha a kérdésre nem tudtok válaszolni (ami egészen konkrét volt).
De nem fogok ismeretleneknek magyarázkodni, nem ismeritek a körülményeinket, sem minket, sem a gyerekeinket.
Az érdemben válaszolóknak köszönöm a továbbiakban is, a többiekre nem fogok reagálni.
Kicsit több empátiát, puszi 😘
Édesség?
Nem egészséges, tudjuk, nekem sem kellene (inzulinrezisztencia), de legalább hat. A gyerekem ingerkereső, már annyi idő alatt is képes teljesen megbolondulni és kifordulni magából az unalomtól, amíg mondjuk a vitaminját belekeverem a gyümölcslébe. Én meg ettől bolondulok meg... Ha nincs jó magasra felnyomva a cukrom, robbanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!