Késett a menstruációm 5 napot és alapjában fura is volt! Mi lehet? Többi lent!
Sziasztok! Ne haragudjatok, bizonyára rengeteg hasonló és ilyen kérdés érkezik, de konkrétan egyező problémára nem találtam megfelelő választ!
Ebben a hónapban 5 napot késett a menstruációm!
Semmi szokásos tünet, mint mellfájás, hasi fájdalom nem volt, ami alapesetben minden jelzi, hogy hamarosan megfog jönni..
már minden praktikát kipróbáltam, viszont az “áttörést” a szex jelentette.
Lefeküdtem párommal és másnap, azaz a 6. Napra megjött.. Viszont a szokásos első-második napi niagara helyett semmi nem volt, mellem se fájt, viszont a hasam piszkosul..
a Mensi 2. napjának estéjén piszkosul görcsölt a hasam, de nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet..
a 3. Napon élénk piros és élénk barna vérzésem volt
A mai negyedik napon pedig már tampont sem kellett beraknom, mert gyakorlatilag nem volt annyi, hogy átázzak vagy bepiszkolja a bugyimat.. mára már csak halvány barna félig átlátszó folyás volt észrevehető, viszont elkezdtem érezni a mellemet is kicsit mint mikor megjön és a hasam is úgy fájdogál néha..
normál esetben 6 napig megszokott lenni a mensim, gyógyszert nem szedek és nagyon stresszes hónapban voltam/vagyok..
esetleg ez befolyásolhatja vagy más?
Ugye terhesség nem lehet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!