Kisfiam 7 és fél hónapos, intenzíven szoptatok, mégis megjött. Számíthatok rá, hogy ezentúl rendszeres lesz, akkor is, ha továbbra is szoptatok?
Figyelt kérdés
Vagy hogy van ez? Azt hittem, csak akkor jön majd még, ha ritkulnak a szopik, de nem így történt. Persze minden szervezet más, de érdekelne, hogy aki járt még így, hogy alakult a későbbiekben a menzesze? Megjött minden hónapban, vagy még idő kell, amíg beáll?2020. aug. 22. 22:03
1/7 anonim válasza:
2 óránként szoptatott gyerek mellett jött meg nekem 6 héttel szülés után, utana havonta megjött rendesen.
2/7 anonim válasza:
Nekem is ilyenkor jött meg napo 6-8 szoptatás mellett..
Aztán 45 napig semmi
Aztán megint
Eztán terhes lettem a tesóval
Egyénileg változó..
Bnőmnek 2-3 havonta jött meg
3/7 anonim válasza:
5 hónapos volt a fiam mikor először megjött,intenzív szoptazás mellett. Most 10 hónapos,azóta is minden hónapban megjön.
4/7 anonim válasza:
Teljesen változó. Nekem azonnal visszaállt 28 napra, de van, akinek még fél évig össze-vissza jön meg.
5/7 anonim válasza:
Első gyerekkel amint elmúlt a gyermekágyi, megjött, hiába szoptattam konkrétan éjjel-nappal szinte egybefüggően. Egyből be is állt.
Második gyerekkel 5 hónaposan történt ugyanez. Akkoriban még minimum 10-15-ször mellen volt per nap.
6/7 anonim válasza:
Pont ugyanígy jött meg nekem is. 7,5 hónap után. Intenzív szoptatás mellett. Akkor még simán szopott nappal 4-5 alkalommal és éjjel 1-2x.
Az első után egy teljesen kimaradt, 48 nappal később jött meg a következő. Azóta viszont rendszeres. Még mindig szoptatok, bár már jóval kevesebbet (13 hónapos). Lassan tervezzük a második babát.
7/7 anonim válasza:
A kisebbiket igény szerint szoptattam, hat hónapig semmi mást nem kapott, mégis megjött amikor öt hónapos volt, és utána már rendszeresen minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!