Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két kicsivel (2, 4) itthon...

Két kicsivel (2, 4) itthon egy hónapig, ti mit tesztek/fogyasztotok a stressz ellen?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy az alkoholos és xanaxos poénokból nem kérek, köszönöm.

De komolyan érdekelnének azok a hatóanyagok, étrendkiegészítôk, amik jó hatással vannak az idegekre.

Magnézium, kamilla tea... ilyesmire gondolok. Nektek bevált valami?

A tavalyi karanténból kiindulva szükségem lesz rá.

2021. márc. 8. 10:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
17%
De milyen probléma? Az a baja hogy van két gyereke.. nincs karantén, játszótér is van. Az ő élete semmit sem változott! Vagy nyáron is ügyeletbe dugja a gyerekét?
2021. márc. 8. 22:52
 22/43 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen átérzem egyébként hogy két kisgyerek mellett sokszor ideges az ember. Én is az vagyok. De nem azt kellett volna kiemelni hogy úúristen otthon lesz egy hónapig a saját gyerekeivel. Hasonlóan felhúznak a “jaj de unatkozom” sirámok gyerektelenektől. Ugyanis most csak néhány réteg van akit nem érint nagyon keményen a járvány: az otthon lévő anyukák, és a gyerektelen, független, bárhonnan dolgozni tudó fiatalok.
2021. márc. 8. 23:03
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Hadd legyen már joga, hogy néha elege legyen a gyerekeiből... Istenem! Az ilyen némberek miatt érzik azt sokan, hogy nem elég jó anyák. Semmit nem tudsz a kérdezőről, csak azt hogy nehezen bírja ezt az időszakot és próbál rá megoldást találni. Te meg már ott tartasz, hogy minek szült... Édes istenem!

Attól, hogy van játszótér, még a kisgyerekes lét agyleszívós 0-24-ben. Honnan tudod, hogy mennyi segítsége van, hogy milyenek a gyerekei, hogy ő maga hogy éli meg az anyaságot, hogy mit kell még mellettük csinálnia? Honnan tudod, hogy az ő élete semmit sem változott? Honnan az a fene nagy önbizalmad, hogy mindezeket tudni véld és ezek alapján ítélkezz?

2021. márc. 8. 23:03
 24/43 A kérdező kommentje:

Feltenném a kérdést, hogy mibôl gondoltátok, hogy én nem vagyok home officeban? Azért, mert nem írtam oda?

Ugyanis én is dolgozom, csak ez a kérdés szempontjából irreleváns. Mert mondjuk semmi köze hozzá senkinek, csak ha már felvetette valaki, hogy a kardomba dôlök itt unalmamban, amíg nem

bírok a gyerekeimmel, hát nem.

Persze így könnyebb volt belémszállni, hogy szülök itt össze-vissza, aztán nem bírok a gyerekeimmel 😀

Te 21-es honnan veszed, hogy az életem semmit nem változott, mirôl beszélsz? Ismersz? Komolyan érdekel, hogy a kérdésem melyik részébôl vonatad le ezt a közetkeztetést.

2021. márc. 8. 23:06
 25/43 anonim ***** válasza:
9%
Talán onnan hogy az jött le a kérdésedből. Lehet hogy csak nem tudsz fogalmazni, lehet hogy provokálni akartál, lehet hogy most hazudsz. Mindenesetre nem az én bajom hogy nem ezt írtad. Egyébként bölcsi lenne ha dolgoznál, azok nem zártak be, szóval a tippem hogy hazudsz, vagy valami komolytalan “munkát” végzel hiszen nem bölcsis a kicsi.
2021. márc. 8. 23:11
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből az jött le, hogy a két gyerek mellett úgy is kimerült, hogy eddig volt óvoda. Így meg hogy nincs, szeretne erre a kimerült, stresszes időre valami bevált praktikát.

Az hogy neked negatív irányba változott az életed és provokációnak élsz meg egy ilyen kérdést, az nem a kérdező hibája, de sajnálatos, hogy így alakult.

Komolytalan munka?? Mit nevezel annak? Milyen munka lehet komolytalan? Valóban nem mindenki orvos meg tűzoltó...

2021. márc. 8. 23:26
 27/43 A kérdező kommentje:
25-ös te a tipikus példája vagy annak, hogy “egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá”.
2021. márc. 8. 23:29
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Amit egy bölcsis mellett lehet csinálni az komolytalan. Hogy lehet úgy dolgozni? Ugyan már.. max avonozni és hasonlók. De nem erről van szó, egyszerűen hazudik. Aki dolgozik annak bölcsis a gyereke. A bölcsik meg nyitva, még csak nem is ügyelet van. Nem szeretem ha hülyének néznek.
2021. márc. 8. 23:30
 29/43 anonim ***** válasza:
0%
Ja, “nem mész egy bizonyos szint alá” mert már nem tudod kitalálni hogy hazudd ebből ki magad.
2021. márc. 8. 23:31
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Én a bölcsis korú gyerekem mellett csinálom a saját grafikai vállalkozásomat itthonról. Ez vajon komolytalan? :D
2021. márc. 8. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!