Két kicsivel (2, 4) itthon egy hónapig, ti mit tesztek/fogyasztotok a stressz ellen?
Azzal kezdeném, hogy az alkoholos és xanaxos poénokból nem kérek, köszönöm.
De komolyan érdekelnének azok a hatóanyagok, étrendkiegészítôk, amik jó hatással vannak az idegekre.
Magnézium, kamilla tea... ilyesmire gondolok. Nektek bevált valami?
A tavalyi karanténból kiindulva szükségem lesz rá.
Hadd legyen már joga, hogy néha elege legyen a gyerekeiből... Istenem! Az ilyen némberek miatt érzik azt sokan, hogy nem elég jó anyák. Semmit nem tudsz a kérdezőről, csak azt hogy nehezen bírja ezt az időszakot és próbál rá megoldást találni. Te meg már ott tartasz, hogy minek szült... Édes istenem!
Attól, hogy van játszótér, még a kisgyerekes lét agyleszívós 0-24-ben. Honnan tudod, hogy mennyi segítsége van, hogy milyenek a gyerekei, hogy ő maga hogy éli meg az anyaságot, hogy mit kell még mellettük csinálnia? Honnan tudod, hogy az ő élete semmit sem változott? Honnan az a fene nagy önbizalmad, hogy mindezeket tudni véld és ezek alapján ítélkezz?
Feltenném a kérdést, hogy mibôl gondoltátok, hogy én nem vagyok home officeban? Azért, mert nem írtam oda?
Ugyanis én is dolgozom, csak ez a kérdés szempontjából irreleváns. Mert mondjuk semmi köze hozzá senkinek, csak ha már felvetette valaki, hogy a kardomba dôlök itt unalmamban, amíg nem
bírok a gyerekeimmel, hát nem.
Persze így könnyebb volt belémszállni, hogy szülök itt össze-vissza, aztán nem bírok a gyerekeimmel 😀
Te 21-es honnan veszed, hogy az életem semmit nem változott, mirôl beszélsz? Ismersz? Komolyan érdekel, hogy a kérdésem melyik részébôl vonatad le ezt a közetkeztetést.
A kérdésből az jött le, hogy a két gyerek mellett úgy is kimerült, hogy eddig volt óvoda. Így meg hogy nincs, szeretne erre a kimerült, stresszes időre valami bevált praktikát.
Az hogy neked negatív irányba változott az életed és provokációnak élsz meg egy ilyen kérdést, az nem a kérdező hibája, de sajnálatos, hogy így alakult.
Komolytalan munka?? Mit nevezel annak? Milyen munka lehet komolytalan? Valóban nem mindenki orvos meg tűzoltó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!