Aha, és mit csinál közben a gyereked? Napi 2-3 órát dolgozol amíg alszik? Vagy apa hamar hazaér? Vagy mama foglalkozik vele? Ezek a dolgok az ovi zárással nem változnak. Ismerek egyébként olyan embert aki fogalmam sincs hogy állt helyt egyszerre 5-6 fronton, hihetetlen amit művel, de az ilyen típusú ember nem ír ki ilyen kérdést.
2021. márc. 8. 23:42
32/43 anonim válasza:
Igen, megoldom alvásidőben és este. Apa itthon van, home office-ban, nem kell hazaérnie.
De láthatóan téged az zavar, hogy valakinek látszólag könnyebb mint neked, mégis azt érzi van problémája. Viszont az, hogy ez téged zavar, ez már nem az ő problémája, hanem a tiéd.
2021. márc. 8. 23:47
33/43 anonim válasza:
Nem, engem az zavar hogy hülyének néz és hazudik. Illetve pár óra munka nem releváns. Az hobbi. Én ezt úgy is csináltam hogy itthon volt még mindkét gyerekem (1 és 3 éves). Erre nagyon jó a saját vállalkozás de nem tudom hogy jön ez ide.
2021. márc. 8. 23:51
34/43 anonim válasza:
Amivel pénzt keresel az munka. Tök mindegy hány órában csinálod.
2021. márc. 8. 23:56
35/43 anonim válasza:
Jó, ezen nem veszünk össze. Egyszerűen a stílusból, abból amit ír, nekem teljesen egyértelmű hogy hazudik és nem dolgozik. Ha tévedek hát majd nem foglalkozik vele, ez csak egy anonim fórum. De nem hazudta volna ezt a végén ha nem érezné hogy ez a kérdés így gáz volt.
2021. márc. 9. 00:00
36/43 anonim válasza:
Én akkor miért nem érzem, hogy ez a kérdés gáz?
2021. márc. 9. 00:02
37/43 anonim válasza:
Nekem gáz, neked nem, miért kell egyformának lennünk? Talán azért érezzük másként mert engem most jobban érint a dolog és érzékenyebb vagyok a témára. Más alvásidőben, otthon lévő férj mellett dolgozni pár órát, meg két visítozó ovis mellett egyedül online meetingen részt venni angolul és 8 óràban dolgozni. NEM ellened szól, te nem is kezdtél el panaszkodni..
2021. márc. 9. 00:08
38/43 A kérdező kommentje:
Utoljára válaszolok neked.
Azért tettem hozzá a munkát, mert normális válasz helyett azon ment a vita, hogy mennyire van jogom stresszesnek lenni két gyerekkel.
Hozzáteszem, hogy ha nem dolgoznék, vagy ha “komolytalan” munkát végeznék, ugyanennyire jogom lenne hozzá, bármit gondolsz is.
2021. márc. 9. 00:09
39/43 anonim válasza:
Nem dolgozol. Akkor a 2 éves bölcsiben lenne.
2021. márc. 9. 00:14
40/43 anonim válasza:
Neked csak az online meeting és a napi 8 a munka??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!