Egyedülálló anyaként hogy álltatok talpra?
Perpill kilátástalannak érzem a helyzetem, sehova nem vesznek fel, vagy csak olyan helyre vennének ahol hajnali kezdés vagy több műszak van. Nemtudom mihez kezdjek, semmi pénzem szinte. Dolgoznék, de nem kellek.
Aki csak bántani tudna, kérem szépen ne írjon. Már itt van a gyerek és az adott helyzet, vissza utazni az időben nem lehet.
Nem így terveztem de minden összejött.
41 Idősgondozást intézi a hivatal így arra nincs igény.
Takarítást elvállalnék szívesen csak itt a faluban nagyrészt maguknak oldják meg még az is aki jomodubb.
42 Azt azért ne.
Nem tudom mennyire vagy jó a varrásban, de ha jól megy, szereted, esetleg még egy kicsit gyakorolod is, akkor azért lehet vele keresni.
Nem csak babadolgokat/párnahuzatot varrhatsz, de pl ruhajavítást is vállalhatsz. Nálunk 1 cipzár csere 2000 Ft, egy sima blúz szűkítés 3000 Ft... függöny beszegés vagy bármit, amit más már nem biztos, hogy meg tud otthon oldani magának. Sok kicsi sokra megy. Nem túl szép dolog, de esetleg eleinte csináld feketén ismerősöknek, azután ha összejön egy kis pénz, akkor indíthatod a vállalkozásod. Egy jó varrónő aranyat ér és piszkosul kevés van belőle.
A ház eladás szerintem sem jó ötlet. Ahogy írtad egy falusi ház ára nagyon kicsi összeg, azt nagyon gyorsan el lehet költeni albérletbe és ki tudja hogy az életben mikor lesz újra saját családi ingatlanod.
36 vagyok és még családsegítős is :D ez lett volna a következő javaslatom, hogy fordulj a csalseghez, csak itt ha ezt le meri írni az ember, egyből jönnek az okosak, hogy oda neeeeee mert elveszik a gyereket... :/
Merre laksz? melyik nagyváros környékén? Hátha lesz itt valaki, aki tud segíteni. Sok tanfolyam is indul mostanában, munkaügyin keresztül, ahol neled fizetnek. Vagy vannak hasonló EUs programok is, amikben van tanfolyam. Közmunka esetleg? Ha betöltötted a 25 évet szólj a munkaügyiben, hogy azt is vállalnál! az 60e körül van, plusz arra kérheted az adókedvezményt a gyerekre, ami +10e ft!
44 ilyenek mennek csak pont ami egyszerűbb cipzárcsere és ilyesmi mert egész ruhát megvarrni nem menne, anno nagyim tanított meg varrni.
Ki merjem irni? Félek h rám küldik a navot. Vagy ennyiért nem?
45 Igen ettől én is tartok de jól ismer a hölgy és magától segített adott ruhákat és csomagot.
Jelentkeztem Tanfolyamra de oda túlképzett vagyok a munkaügy szerint.Szoc gondozóra jelentkeztem ott. Közmunkára nem hívtak be de női nem is nagyon van.
Meghallgattak a hivatalba de aztán nem hívtak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!