Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként hogy...

Egyedülálló anyaként hogy álltatok talpra?

Figyelt kérdés

Perpill kilátástalannak érzem a helyzetem, sehova nem vesznek fel, vagy csak olyan helyre vennének ahol hajnali kezdés vagy több műszak van. Nemtudom mihez kezdjek, semmi pénzem szinte. Dolgoznék, de nem kellek.

Aki csak bántani tudna, kérem szépen ne írjon. Már itt van a gyerek és az adott helyzet, vissza utazni az időben nem lehet.

Nem így terveztem de minden összejött.

2021. febr. 24. 10:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
18 Új családja van , meg amugyis minek költöznék hozzá?!!
2021. febr. 24. 10:57
 22/64 A kérdező kommentje:

19 Sajnos felsőoktatásba kevés az eredményeim, a 2 okj-t meg felhasznàltam màr, fizetős lenne csak.

Van segítségem vannak barátok egy egy napot megoldok, de amikor napi szinten hajnalba kellene kezdeni ilyen segítség nincs....

A gyt ennyi, igazából nemtudom emelnének e mert ugyanott dolgozik és nem keres többet.

2021. febr. 24. 11:01
 23/64 anonim ***** válasza:
29%

Hátba szúrni? Teljesen félreértettél.

Na ezért nem jó ötlet szentimentálisan ragaszkodni ingatlanhoz, olyannyira, hogy még a tulajdonviszonyok sincsenek tisztázva. Eladni nem lehet, de azért röghöz köt.

De azt kell megértened, hogy a komfortzónádon ki kell lépned! Hatalmas pácban vagy, és ha nem találsz ki valamit sürgősen, még nagyobb bajba kerülhetsz. Minden megoldás fájdalmas lesz!

És ne légy ennyire tekintettel az apukára, ő sem volt rád, amikor elhagyott, elköltözött a búsba, és már új családja van, úgy hogy a közös gyereketek még csak 3 éves.

Nincs más megoldás, neki kell segítenie.

2021. febr. 24. 11:02
 24/64 anonim ***** válasza:
16%
Rendezz gyűjtést facebookon
2021. febr. 24. 11:02
 25/64 anonim ***** válasza:
100%

És ne haragudj, hogyha kicsit erős lett a kommentem (14. 17. 23.), nem neked szól. Egyszerűen az egész helyzet egy tipik társadalmi kórkép, hogy az anyáknak milyen rohadt nehéz. Az apuka új életet kezdve tök máshol élheti világát. Anyuka meg haljon éhen.

Nagyon sajnálom. :(

2021. febr. 24. 11:07
 26/64 anonim ***** válasza:
97%

Milyen végzettséged van és merre laksz? Írtad, hogy van okj-d, esetleg valami saját kis vállalkozás indítása? Vagy ha már nincs bölcsi, ne te keress bébiszittert, hanem legyél te a dadus. Próbálj meg takarítás, kerti munkát, gyerekvigyázást vállalni a környéken es közben ezerrel keresni biztos munkahelyet.

Ami még eszembe jutott (bár lehet, hogy lehetetlen küldetés), hogy közeli nagyobb településen keress olyan munkát, ami ovi mellett is (8-16) végezhető és ezzel párhuzamosan szimatolj körbe, hogy a munkahyed körül van-e szabad férőhely az oviban. Így nem kellene kettő felé szakadnod, hanem reggel korán kelnétek, mindketten bemennétek a városba: te dolgozni, gyerek az oviba és ha délután végeztetek, akkor együtt mennétek haza a falura. Hm?

2021. febr. 24. 11:08
 27/64 A kérdező kommentje:

23 De, tisztázva van a tulajdonviszony, szüleink meghaltak a 3 gyerek akiből egy én vagyok egyenlő arányban örökölt. Utána azt beszéltük meg lakjunk ott mi , hiszen szükségem van rá és én éltem ott előtte is anyummal. Egyik tesóm külföldön van, nem tartjuk a kapcsolatot , másik tesóm pedig oda költözött a párjához már korábban.

A tulajdonviszony maradt, csak én és a lányom lakunk benne.

Igazából én is eleinte veszekedtem, alávágtam ahol tudtam apukának de rájöttem semmi értelme , semmit nem értem el vele. Azóta rendeződött a viszony, pár hónapos gyereke van egyébként.

2021. febr. 24. 11:09
 28/64 A kérdező kommentje:

25 Ez van sajnos, akinek jó a családi háttere annak könnyebb nekem ez jutott.

26 Igen épp ilyen munkát keresnék, ami ovi mellett végezhető, csak épp nem akar összejönni. Pontosan ez volt a tervem amit írtál, hogy akkor oda jarna oviba másik faluba akár vagy a városba, csak nem akar sikerülni.Vállalkozást indítani nincs pénzem, már ami volt plusz feléltük.

2021. febr. 24. 11:12
 29/64 anonim ***** válasza:
23%

Az számomra nem tisztázott tulajdonviszony, hogy 3 ember a tulajdonosa egy ingatlannak, akik nem egy helyen laknak, de mindegy.

Akkor lenne tisztázott, ha mindhármótoknak kézzel fogható lenne az ebből származó vagyona.

Mert hiába van, mégsincs. Egy el akarja adni, 2 nem. Mintha nem is lenne.

2021. febr. 24. 11:12
 30/64 anonim ***** válasza:
35%
Én lennék a testvéred, biztos rábeszélném mindhármunkat az eladásra. Egyszerűen nincs más megoldás.
2021. febr. 24. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!