Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként hogy...

Egyedülálló anyaként hogy álltatok talpra?

Figyelt kérdés

Perpill kilátástalannak érzem a helyzetem, sehova nem vesznek fel, vagy csak olyan helyre vennének ahol hajnali kezdés vagy több műszak van. Nemtudom mihez kezdjek, semmi pénzem szinte. Dolgoznék, de nem kellek.

Aki csak bántani tudna, kérem szépen ne írjon. Már itt van a gyerek és az adott helyzet, vissza utazni az időben nem lehet.

Nem így terveztem de minden összejött.

2021. febr. 24. 10:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
80%
Az én gyerekem se lett szobatiszta időre,ugyan volna lehetőségem mert nagyobb faluban élünk, de a gyerekem nem tudom kire bízni.A lehetőségeimhez mérten végül is kézműveskedni kezdtem.Az minimális anyagi ráfordítással működik és pár ezer plusz van belőle.Lehet csinálni bármikor mikor alszik a gyerek, szóval főleg éjjel.De ha havi +20-30.000 bejön akkor már az is valami.Legalábbis most így vagyok ezzel.Meg vannak ötleteim elképzeléseim, facebookon is ,,hirdetem" magam, hogy minél több ember érdeklődését fel tudjam kelteni.Gondolkodj el, hátha van 3000-4000-5000 ezer forintod pluszban amit esetleg tudnál kamatoztatni.
2021. febr. 24. 11:17
 32/64 A kérdező kommentje:

29 Közös , tehermentes ingatlan. Ez nem a nem tisztázott kategória.

30 Ha rábeszélem őket akkor kb egy millió vagy 1.200 ezer jutna ,és akkor nincs fix fedél a fejünk felett.

Ez az egy millió meg vàrosban egy év alatt elmenne albérletre és ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülnék, hogy nincs munkám akkor még a gyereket is elvennék tőlem...

2021. febr. 24. 11:18
 33/64 A kérdező kommentje:
31 Tudok varrni van varrógépem is de nem vagyok profi. Lehet kitalalok valamit.
2021. febr. 24. 11:20
 34/64 anonim ***** válasza:
79%

29, attól, hogy egy ingatlannak több tulajdonosa van, attól még tisztázott. Gondolom szépen meg vannak nevezve a tulajdoni lapon is, nincs benne semmi extra, mindenkinek van egy harmada, felesleges ezzel szekálni a kérdezőt.

Továbbra is azt mondom, hogy alkalmazz bébiszittert reggelente, fizetőset! és vállalj munkát. Ez lehet a szomszéd tinilánya, aki 1000ftért szívesen felkel reggel 6kor, hogy elvigye oviba a kicsit hétre. Ha falu gondolom sétatávolságban van minden. De lehet a szomszéd néni is..

A gyerek szobatisztasága már rendben van?

Aztáán.. Hát nem tudom, ha tudnál fordítani, vagy adatbázist kezelni, akkor tudnál otthonról dolgozni.. Így talán ügyfélszolgálatos lehetsz még otthonról. Beszélsz nyelveket?

Falun nagyon nehéz munkát találni, igazából ez a bajod, fővárosban könnyebb, persze most mindenhol nehezebb, mint amúgy.

2021. febr. 24. 11:21
 35/64 anonim ***** válasza:
100%
Varrj párnahuzatokat, baba ruhát vagy apró plüssöket
2021. febr. 24. 11:22
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
a varrás pl tök jó! azt gyakorold be és azzal, pláne kis faluban, ha nincs más mondjuk, lehet azért keresni... pl. nagyon sokan varrnak sapka-sál kombót gyerkekenek, tök szép mintás pamutokból, 1500körül megkapod folyóméterben, (1,5m*1m), abból azért 3szettet szerintem biztos kihozol, ha csak 2000-ért adod a szettet (annyiért tuti megveszik, 4-5000től vannak leginkább ezek...) annyiért biztosan megveszik. Nincs hasonló helyzetben lévő anyuka a környéken? Szerintem, ha kiírnád a lakhelyed szerinti ccsoportokba, hogy keresel segítséget, lehet lenne olyan, akivel egymásnak is tudnátok segíteni, nem neked van egyedül ilyen gondod, az biztos. Ahol műszak van, ott is meg lehet beszélni fix délelőttöt a legtöbb helyen, meg kell nézni, melyik ovi nyit a legkorábban, zár a legkésőbb... hírlap, reklámanyag terjesztés a faluban? azt lehet babakocsival is akár. Mekkor a a lányod? már ha jól emlékszem, írtad, hogy kislány, igaz? SZívesen küldök ruhát neki, ha az segítség!
2021. febr. 24. 11:26
 37/64 A kérdező kommentje:

34 Igen már szobatiszta.

Nem csak helyben keresek, a szomszéd településeken is és városban is. Nem válogatok, elvállaltam volna részmunkaidős takarító állást is de basszus , ki gondolta hogy délután 4től 8 ig kell lenni ?!

Nyelvet csak kicsit beszélek.

2021. febr. 24. 11:27
 38/64 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mostanában nagyon sok online munkát hirdetnek.

Keresgess ilyet!

Sztem kezdetnek ez a legjobb megoldás!

Sok sikert!

Kitartás

2021. febr. 24. 11:28
 39/64 A kérdező kommentje:

36 Igen lányom van, köszönöm szépen a felajánlást de ruhánk van sok , kaptunk a családsegítőtől ingyen. Meg élelmiszert is kaptunk már. Szomorú, hogy el kell fogadni ilyesmit.

Keresek tovább persze, már a helyi csoportba is kiírtam h keresek munkát.

2021. febr. 24. 11:29
 40/64 A kérdező kommentje:

38 köszönöm keresek tovább! Nem adom fel csak néha elkeseredek.

Köszönöm mindenkinek aki írt

2021. febr. 24. 11:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!