Milyen az élet egyedülálló anyaként?
Minden érdekelne, tehát milyen nehéz ismerkedni, ha nincs akkora jellegű segítség hogy nagymama mindig ott tudjon lenni ha program lenne, hogyan bírjátok idővel, anyagilag, vagy csak úgy akar idegileg?
Ez az élet számotokra sivarság, szenvedés, vagy ezt is megtudjátok élni boldogan?
Köszönöm ha válaszoltok
Nekem jo 🙂
A gyerekek 17 14 8 evesek
Nem igazan korlatoznak egesz osszetarto csalad vagyunk igy.
Anyagilag rendben vagyunk igaz nem luxusmodon de amire kell jut es pici megtakaritasra is havonta
A nagyok segitenek a kisebb korul ha szukseges. Jol kijonnek egymassal na jo pont mint az atlag testverek. A hazimunka elosztva aranyosan kor es nem szerint. Ok a nagyobb resze az enyem de ez igy jo.
Ismerkedesben nem zavarnak tiszteletben tartjak h szeretnek egy part. Szoval ez a resze rendben. Ismerkedni manapsag nehezebb nagyon sok az olyan ferfi aki csak laza szex kapcsit keres 😕 tarsat nem de ha valakinek ez a jo akkor erre tuti talan pasit !
Nagyszulo csak egy van de az meg aktiv igy nem tud segiteni mondjuk nem is kell ...
Nekem még friss a dolog,mert csak 7 hetes a babám.Kettecskén élünk,de nagyon jó minden,boldog vagyok :) Hogy később mi lesz,lesz e még párom..majd eldől.
Nem könnyű amúgy egyedül..sőt.De nekem volt időm felkészülni mert majdhogynem az egész terhességem alatt egyedül voltam.
Egyelőre nincs szükségem programokra,nagyobb társaságra és még nem is szeretném ,,leadni".
De kíváncsi vagyok hogy élem majd meg később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!