Egyedülálló anyukák, hogy boldogultok? Miért mentetek szét? Meddig próbáltátok helyrehozni a kapcsolatot? Milyen így az élet?
Engem 6 hetes terhesen hagyott itt a gyerek apja! Mondván,h vetesem el,vagy vége a kapcsolatnak! Eszemben sem volt elvetetni! Borzalmasdan nehéz volt egyedül a 9 hónap,mindenhová egyedül jártam,mindenhol azt láttam,h kiséri a párja a kismamát,csak én voltam állandóan magam!
Most 14 hónapos a kisfiam,csodálatos gyerek,soha semmi baj nem volt vele,mióta megszületett könnyebb valamivel,de ez igy sosem lesz egyszerü! Az apja néha eljön látogatni,gyerektartást fizet! De a gyerek egyeltalán nem ismeri,nem tudja azt,h apa!
A kapcsolatot egy ideig próbáltam volna helyre hozni,de ezt sztem be kell látni,h akit terhesen vagy gyerekkel ott hagy a gyerek apja,abból már soha semmi nem lesz! Az ilyen nem apa,nem ez a kötelessége,nem csak akkor kéne jelen lenni mikor megfogan a gyerek!
Nekem nagyon hiányzik a társ! Imádom a kisfiam,a világ legjobb döntése volt őt megtartani,de nem szeretném társ nélkül leélni az életem! Viszont igy már nagyon nehéz találni!
Kérdező te is ilyen szituban vagy,h ilyen kérdést tettél fel? Vagy veled mi a helyzet?
Az utólsó válaszoló vagyok!
Annyit tudok javasolni neked,h tartsál ki! Sztem ha vmi nem müködött az ezután sem fog!
Borzalmasan nehéz,én már csak tudom! De az idő begyógyitja a sebeket! Én is még ezt várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!