Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyedülállók, miben találtátok...

Egyedülállók, miben találtátok meg Isten számára kedves életcélotokat?

Figyelt kérdés

2019. aug. 4. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Az egyes számú Dharma követésében. A második is ugyanolyan értékes és fontos az Úr szemében, tudtommal, de én a kvázi-szerzetesi életet művelem.

Miért kérdezed?

2019. aug. 5. 00:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Én abban, hogy valláskárosultakat próbálok visszaterelni a józan ész útjára.

(Nyomjátok a piros mancsot!)

2019. aug. 5. 07:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Az egyes számú Dharma követése mit jelent közérthetően lényegében? (nem ismerem)

A kvázi-szerzetesi életednek miben látod a fő célját, feladatát?

Azért kérdezem, mert érdekel, mert hasonló cipőben járok, és most feleslegesnek érzem magam.

2019. aug. 5. 07:51
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
A krisztusi szeretet gyakorlásában
2019. aug. 5. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az a tény vezetett el Istenhez, hogy egyedülálló lettem. Egy sok éves kapcsolat utáni mély depresszióbol emelt fel Isten és levette a vállamról a magány súlyát. Most úgy érzem, hogy bár nem vagyok kapcsolatban, de nem vagyok egyedül.

Nehéz leírni mi az életcélom, hisz én is keresem még a helyem a világban. Régen pont úgy voltam mint minden "normális" keresztény (annak ellenére, hogy nem voltam aktívan Istenkereső) az életcélom a család volt, feleség, gyerekek, saját otthon ilyesmi. Nyilván ez megszűnt, úgy érzem Isten engem nem apának és férjnek szánt, és mivel az életcél fogalom helytelen, ezért elhagytam annak kutatását. Mert mi van, ha elérem, mondjuk cégvezető leszek, megmászom a mount everestet, 6 gyerek apja lettem, stb mi lesz utána? Szereintem Istennek nem ilyen világi tervei vannak az emberekkel.

Egy biztos, nem tudom hova vezet az utam, de azon az úton Istennel megyek, sosem egyedül.

2019. aug. 5. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Abban biztos nem,hogy átjövök a VALLÁS kategóriába másokat sértegetni és utána még fel is háborodjak az alacsony pontszámon. Ugye 2-es?
2019. aug. 5. 13:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Leírnád nekem, hogyan gyakoroltad ezt az utóbbi időben?

2019. aug. 5. 14:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad. Voltak hasonló gondolataim.

Én sem tudom, hova vezet az utam, vagy az előttem álló lehetséges útjaim, és nem tudom, merre menjek.

Hátha valaki példája egy kis világosságot teremt bennem.

2019. aug. 5. 14:45
 9/9 0 száza-lékos ***** válasza:
Semmiben.
2019. aug. 6. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!