Kötelező gyerektartason kívül más se támogatja a gyereket?
Soha nem hallottam olyan pasiról aki a kötelezőn kívül még mást is fizetett volna. Nem mondom hogy nem létezik olyan, de fehér holló kategória.
A 40 még magasnak is számít az általános 25-30-as megítélt kötelezőhöz képest.
Úgy csinálnak mintha 50-60-80ezerből el lehetne tartani egy gyereket...
Ha a pár együtt lenne és együtt nevelné, akkor ennél jóval több menne rá a gyerekre a fizetéséből, mégis jogtalannak ítélik hogy ilyenkor fizetniük kell ezt a csekély összeget.
Hát az én apám a kötelező gyerektartást is el akarta mindig valahogy sunnyogni. :)
Aztán mikor betöltöttem a 18-at, és dolgozni kezdtem, neki született egy gyereke egy nőtől, akivel hamar meg is romlott a kapcsolata, így oda is szolgáltatni kellett a pénzt a gyerekre, amit tőlem akart sokesetben kikunyerálni mindenféle érzelmi zsarolással.
Mert ő nem volt hajlandó elmenni dolgozni akárhova. Inkább megvárta, hogy beperelje a nő, amiatt, hogy nem fizetett X ideje. Persze a nő a hülye pi*sa...
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszoltam kifejezetten, de kikívánkozott most ez belőlem.🙃
A 40 ezer még jó is, sokat ismerek aki a 15-25 ezret kapja.
Ha te is melléteszel valamennyit ha nem is ugyanennyit akkor annyi elég kell, hogy legyen.
Sokan minimálbérért dolgoznak, abból nem járnak 100 ezrek!!!
Az exem is annyit fizetett, ezen felül semmit. Ha nem vitt a gyerek zoknit hétvégére, nem volt zoknija, nem kapott. Azt a 100 ft-ot se.
Egyszer otthon maradt a fiunk diákbérlete, levonta a gyerektartásból a 170 ft-os buszjegyet. 😂😂😂
Ne általánosítsatok. Nyilván azok kommentelnek ide akiknek rossz tapasztalatuk van. Van aki csak a gyerek miatt maradt a nővel, de már nem bírta tovább, és fizet rendesen, sokat, sőt inkább az anya próbálja meg a gyerekkel támadni az apát. És én sem általánosítok hogy akkor minden anya ilyen.
5-ös voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!