Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik sokat panaszkodnak egy...

Akik sokat panaszkodnak egy gyerek mellett, miért vállaltak be még egy tesót?

Figyelt kérdés

Nem hergelni akarok senkit, de sok ilyet latok magam korul. (Nekem egy fel ev alatti gyerekem van).

Oszinten! Teherbe esnek nem veszik eszre idoben es kenytelenek megtartani a babat?

Azert is erdekel mert egyelore tok neheznek tunik ez az egesz es mason is ezt latom... sot, ki is mondjak az anyukak hogy nehez, akkor hogyhogy besikerul egy masodik. Szerintetek veletlen vagy szandekos?

2021. febr. 2. 06:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Gyed, csok, babaváró hitel stb.
2021. febr. 2. 06:38
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
Sokan csak azért panaszkodnak, mert ezt varja el tőlük a környezet. Ha azt mondja, minden tökéletes, boldog párkapcsolatban él, a ferje segit mjndenben a gyerek korul es a haztartasban is, a gyerek atalussza az ejszakat, semmi gond vele, stb. , akkor megkapja hogy jaj a bezzeganya.
2021. febr. 2. 06:41
 3/20 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sokan azért vállalnak akkor is ha baromi nehéz dolguk van, mert testvért szeretnének.

Nyilván akad olyan réteg aki a felvett támogatás miatt "kénytelen".

Vagy csak simán azért látod panaszkodni, mert jól esik neki kiadni magából, de amúgy a nehéz pillanatok ellenére imádja és szeretne még gyereket.

Én ugyan nem panaszkodok.sokat, de amikor mégis akkor az az alvás miatt van.. pocsék alvó a lányom és ugyan rettegek a következő gyerek alvási szokásaitól de ez nem tart vissza minket. Imádjuk a lányunkat és szeretnénk még gyereket.

2021. febr. 2. 07:02
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Be kell valljam én is panaszkodós vagyok. Persze nem fűnek fának, hanem csak egy szűk rétegnek. És meg kell mondjam ez a kérdés már bennem is felmerült. Én nem is vállalok több gyereket. Oda nem adnám a fiam semmiért, de még egyszer képtelen lennék erre.
2021. febr. 2. 07:21
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Hiaba huztatok le az elsot igaza van. Foleg igy hogy a Csed is ilyen magas lett boldog boldogtalan szulni akar.
2021. febr. 2. 07:31
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

A szomszédomek pl nem akartak gyereket, 2 éven belül kettőnél tartanak.

Az első úgy jött össze, hogy a caaj gyogyszert szedett, a srác meg mondta neki, hagyja abba. Abba is hagyta, de nem gondolta, hogy terhes lesz 🤦‍♀️😅

Megszült, a gyereket kb a nagyszülők nevelik felváltva, mert anyuka keptelen a feladatra. Aztán egyszercsak bejelentették, hogy jön az ujabb baba. Szoptatott, a neten azt olvasta így nem lehet terhes, aztán hoppá mégis...

22 éves a lány, 24 a párja...

2021. febr. 2. 07:44
 7/20 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk eddig egy van, 22hós. Rengeteget panaszkodtam én is, sokszor ki voltam bukva. De aztán felkapartam magam a padlóról, és rájöttem felesleges túldramatizálni... 1 percét nem cserélném el annak, amin eddig átmentünk. Nem volt kérdés a tesó sem. 1 éves volt a fiunk, újra belevágtunk. Sajnos el is vetéltem, ha a jóisten is ugy akarja, talán most sikerült a tesó.

Nincs se hitelünk, se csok-unk...

Nálunk, vagyis inkább nálam az volt a fő szempont, hogy kos korkülönbség legyen, jobban ellegyenek együtt, illetve azt nem akartam, hogy most visszamegyek dolgozni, elhiszem hogy van újra "életem", majd ujra belevágni ebbe a pelusozás-altatás-etetés háromszögbe.

Ja és a harmadik ok, jövőre 30 leszek. 30 felett pedig nem akarok már szülni.

2021. febr. 2. 07:49
 8/20 anonim ***** válasza:
69%
Mi magyarok szeretünk panaszkodni :) Gyereket nevelni persze, hogy sokszor szívás - persze nem csak az - , de ettől még normálisan szereti őket az ember. A nőkre meg jellemző, hogy kibeszélve dogozzák fel a problémáikat. Én is attól, hogy "panaszkodom is rájuk" (nem rájuk, hanem arra, hogy nem minden úgy alakult az életemben, ahogy terveztem, akár a saját hibámból, akár mert közbeszólt a "sors"), még fontosabbak nekem saját magamnál is, simán vállalnék többet, ha beleférne.
2021. febr. 2. 08:05
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Mert szeretnék testvért a gyerekemnek, mert bàrmilyen nehéz is, de nagyon jó volt, amikor újszülött volt és szeretném mégegyszer àtélni, hàtha könnyebb baba lesz, mert a nehéz évek hamar eltelnek, és mert remélem az a pár ember, akinek panaszkodom megértik, hogy ez egy fàrasztó időszak, de ez nem azt jelenti, hogy utàlom az életem.
2021. febr. 2. 08:10
 10/20 anonim ***** válasza:
26%
Milyen kellemes lehet egy ilyen ember társasága, aki gyereket szül majd csak panaszkodni tud. Az ilyentől menekülök
2021. febr. 2. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!