Akik sokat panaszkodnak egy gyerek mellett, miért vállaltak be még egy tesót?
Nem hergelni akarok senkit, de sok ilyet latok magam korul. (Nekem egy fel ev alatti gyerekem van).
Oszinten! Teherbe esnek nem veszik eszre idoben es kenytelenek megtartani a babat?
Azert is erdekel mert egyelore tok neheznek tunik ez az egesz es mason is ezt latom... sot, ki is mondjak az anyukak hogy nehez, akkor hogyhogy besikerul egy masodik. Szerintetek veletlen vagy szandekos?
Szerintem sokan azért vállalnak akkor is ha baromi nehéz dolguk van, mert testvért szeretnének.
Nyilván akad olyan réteg aki a felvett támogatás miatt "kénytelen".
Vagy csak simán azért látod panaszkodni, mert jól esik neki kiadni magából, de amúgy a nehéz pillanatok ellenére imádja és szeretne még gyereket.
Én ugyan nem panaszkodok.sokat, de amikor mégis akkor az az alvás miatt van.. pocsék alvó a lányom és ugyan rettegek a következő gyerek alvási szokásaitól de ez nem tart vissza minket. Imádjuk a lányunkat és szeretnénk még gyereket.
A szomszédomek pl nem akartak gyereket, 2 éven belül kettőnél tartanak.
Az első úgy jött össze, hogy a caaj gyogyszert szedett, a srác meg mondta neki, hagyja abba. Abba is hagyta, de nem gondolta, hogy terhes lesz 🤦♀️😅
Megszült, a gyereket kb a nagyszülők nevelik felváltva, mert anyuka keptelen a feladatra. Aztán egyszercsak bejelentették, hogy jön az ujabb baba. Szoptatott, a neten azt olvasta így nem lehet terhes, aztán hoppá mégis...
22 éves a lány, 24 a párja...
Nálunk eddig egy van, 22hós. Rengeteget panaszkodtam én is, sokszor ki voltam bukva. De aztán felkapartam magam a padlóról, és rájöttem felesleges túldramatizálni... 1 percét nem cserélném el annak, amin eddig átmentünk. Nem volt kérdés a tesó sem. 1 éves volt a fiunk, újra belevágtunk. Sajnos el is vetéltem, ha a jóisten is ugy akarja, talán most sikerült a tesó.
Nincs se hitelünk, se csok-unk...
Nálunk, vagyis inkább nálam az volt a fő szempont, hogy kos korkülönbség legyen, jobban ellegyenek együtt, illetve azt nem akartam, hogy most visszamegyek dolgozni, elhiszem hogy van újra "életem", majd ujra belevágni ebbe a pelusozás-altatás-etetés háromszögbe.
Ja és a harmadik ok, jövőre 30 leszek. 30 felett pedig nem akarok már szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!