Mi a véleményetek arról, hogy harmadik gyereket vállaljon egy házasságára sokat panaszkodó nő, ráadásul úgy, hogy a férjét átverje, hogy tabletta mellett csúszott be a baba?
Szr házasságba minek még egy gyerek, áruld. Már el?
Megold bármit is?? Van ilyen barátnőm, neki büdös a munka, azért huppanttatn@ fel harmadjára is magát,csak a csávó ja nem akar 3.gyereket!
Ismerek ilyen nőt, bár ő nrm szedett gyógyszert, de ő megmondta, hogy nem akar dolgozni és a főállású anyasági miatt akar 3.babát. (ami megjegyzem éhenhalni sok, megélni kevés összrg)
X alkalom után meg beközölte, h sokat iszik az ember és igazából alig nyúl hozzá, nem kezeli nőként. Most persze várja a 3at, hát nem tudom. Rossz házasságból én kilépnék és nem 3.babát vállalnék....
Szóval nekem az a véleményem, hogy ez undorító. Saját magát teszi tönkre, a gyerekeit es az egész életét. Ha ennyire nincs lelkiismerete, tegye, ö dolga.
Mindenki úgy cs..szi el az életét, ahogy akarja, csak szegény gyerek(ke)t sajnálom.
Ha mindenképpen egyedülálló anyuka akar lenni, akkor örökbe is fogadhatna, azért kár a férjét még anyagilag terhelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!