Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Nem bántátok meg...

Anyukák! Nem bántátok meg ,hogy vállaltatok gyereket ?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal,hogy ezzel a kérdéssel Senkit nem áll szándékomban megbántani . Mivel én nem szeretnék soha ( tudom ne mondd hogy soha, én mégis mondom ) gyereket , nekem így tejes az életem , boldog vagyok a párommal együtt . Mi így vagyunk egy család. A kérdésem puszta kíváncsiság azokhoz,akik gyereket vállaltak azok miért tették ? Volt- e bármi “okuk” rá . Mindig is vágytatok rá? Vagy csak később meggondoltátok magatokat.

Mennyire hiányzik a szabad életetek?

Mennyire viseltétek nehezen ,hogy a testetek megváltozott ? Milyen érzés az , hogy mindig mindent a gyerekért kell megtenni ( gondolok itt arra, hogy kisbabákhoz éjjel felkelni ) Hogy viseltétek azt a sok lemondást ami a gyerekkel jár ?

Még egyszer mondom, a kérdéseimet nem bántásból tettem fel . Tényleg érdekel

Mivel név nélkül van tényleg érdekelnek az őszinte válaszok .

2021. jan. 27. 17:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is kedves 20as :)
2021. jan. 28. 17:12
 22/24 anonim ***** válasza:
24%
Nővérem, van neki 5, mindet megbánta, azt mondja visszamenne az időbe nem vállalna egyet se
2021. febr. 5. 10:11
 23/24 A kérdező kommentje:

Kedves 22

Sajnálatos

De megtudom érteni . Inkább azt bánjam meg hogy nincs , minthogy azt hogy van .

2021. febr. 5. 14:39
 24/24 anonim ***** válasza:
31%
Pontosan, nekem se lesz az biztos
2021. febr. 5. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!