Anyukák akik fiatalon vállaltatok gyereket (18-21 év) kaptatok már a korotok miatt bántó megjegyzést?
Szóval akkor 18-9évesen szültél?
Én 21,5 évesen szültem, előbb nem szültem volna semmiféleképp, se később (az elsőt) Kislány koromban én elhatároztam, hogy 20-23(4-5) évesen akarom szülni az első babámat :) 4éve vagyunk együtt a párommal (már 8lenne de volt 1,5év szünet) aztán összeköltöztünk mikor 7hónaposak voltunk, utána későbbiekben annyira beszéltünk a babáról, magyon akartuk de nem mentünk bele még suliztam :) aztán meg mikor terveztük nem igen akart összejönni, màr-már feladtam, azthottem nem lehet babánk, de csak összejött 1-1,5 év után a kislányunk :) eddig sosem kaptam semmi megjegyzést, senki nem mondott bántó szavakat, mindenki örül :) nemtudom, vagy nálunk nincsenek ilyen gonosz emberek vagy gondolják, hogy már rég együtt vagyunk párommal, érettek vagyunk, megvan mindenünk vagy nemtudom :)
Igaz nekem a te helyzeted korai lett volna, de ne értsd félre nem bántásból, piszkálásból írom. Ne halgass senkite, lényeg, hogy ti így szerettétek volna, boldogok vagytok stb :)
Én 20 évesen szültem, bántó megjegyzést leginkább csak itt, ezen az oldalon kaptam, meg némi pletyka visszajutott azért hozzám, hogy a hátam mögött miket mondanak rólam, de a vicc az, hogy a hátam mögött pont egy olyan volt osztálytársam ócsárolt, aki kb. fél évvel később szült, mint én :D Na, mert ő aztán attól a fél évtől sokkal érettebb lett, biztos :D
Itt már volt, hogy beszóltak, hogy "na persze, a húszéves a szuperanyu, és azt hiszi, hogy jobban tudhatja, mint a felnőtt édesanyák". Az ilyen mondjuk zavaró volt, mert hát azért húszévesen is úgy gondolom, hogy felnőtt voltam már, elvégre nagykorú voltam, volt munkahelyem, saját otthonom, saját életem, miért is ne lettem volna felnőtt?
Mondjuk most meg már a kutyát nem érdekli, hogy hány éves voltam, amikor a fiam született, így, hogy 28 éves vagyok, már mindenki számára elfogadható, hogy gyerekem van, még akkor is, ha már 8 éves (lesz nemsokára).
Szerintem inkább csak akkor szólnak be sokan, ha a nagyszülők nyakára szülnek.
Ha külön önálló életet él,eltartja magát és nem szorul a szülei támogatására, mint egy gyerek, akkor nincs mit megszólni.
Amúgy minden anyukát tuti megszólnak a gyereknevelése miatt életkortól függetlenül. Mindenki azt hiszi, h ő tudja a tutit a gyereknevelésről, nézd csak meg a vérremenő vitákat a szoptatás/tápszer vagy természetes szülés/császár klasszikus témákban.
21 evesen szultem a nagyobb fiamat, nekunk az eljegyzes utan jott ossze a baba ( bar nem tervezetten), igy elorebb hoztuk az eskuvot.
Szo szerint nem kaptam rosszindulatu megjegyzest, de volt olyan eset, hogy a gyerekorvosra varva egy besavanyodott anyuka elcelodott velem.
Most 30 eves vagyok, a masodik babank 6 honapos, sokszor megkerdezik, hogy elso baba-e.Oszinten szolva van aki meglepodik rajta, hogy van egy 9 eves fiam is, de rosszindulatu megjegyzest, vagy a rosszindulat barmilyen jelet ezzel kapcsolatban mar regota nem erzekelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!