Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik fiatalon vállalta...

Anyukák akik fiatalon vállaltatok gyereket (18-21 év) kaptatok már a korotok miatt bántó megjegyzést?

Figyelt kérdés
Én kozmetikusként dolgozom, 17 évesen végeztem az iskolával, akkor már gyakornokként 1 éve dolgoztam, majd fél év múlva az érettségim is meglett. 18 évesen férjhez mentem, két év komoly kapcsolat után, és a nászúton terhes lettem. A terhességemet végig dolgoztam, nagyon jó volt, nem érzetem, hogy valami nem úgy történt, ahogy kellett volna. Viszont már akkor rengeteg bántó megjegyzést kaptam, hogy elrontom az életemet, meg hasonlók. És ez sajnos az évek múlásával sem változott, volt olyan vendég aki lekezelően megjegyezte, hogy milyen kár, hogy ilyen szép nőként tönkretettem magam egy szüléssel, meg még élnem kellett volna. De a legbántóbb az volt amikor azt mondta egy vendég, hogy mennyire megbánhattam már, hogy ilyen korán tönkretettem az életemet, és miért nem vetettem el a gyereket? Nagyon sokszor rengeteg erő kell ahhoz, hogy elengedjek egy-egy ilyen megjegyzést, és elmagyarázzam, hogy én boldog vagyok, és nagyon örülök neki, hogy nem később szültem. Ti kaptatok hasonlóan bántó megjegyzéseket?
2015. jún. 19. 12:59
1 2
 11/12 Wiky93 ***** válasza:
Na ne már..Miért lettem lepontozva? Mi rosszat írhattam ugyan..
2015. jún. 20. 19:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenki, aki a szolgáltatóiparban dolgozik, jó ha megtanulja, hogy a magánélete MAGÁNÜGY! Nem a vendégekkel kell kikotyogni és megvitatni azt. A vendég, aki hozzád megy, törődjön a kezelésekkel és te beszélj őróla! Beszéljetek a bőréről, a kezelésről, a lehetőségről. Ha mesél hallgasd meg, ha nem beszédes, akkor te is maradj csöndben. A saját életet viszont tabu! A vendég nem ezért fizet, hogy a te életedet tárgyaljátok ki. Ez önvédelem is annak, aki emberekkel foglalkozik. Különben visszaélnek vele, szétszednek.

Az, hogy te mikor szülsz, mikor dolgozol, mikor mész férjhez, teljességgel a te magánügyed. Senkinek semmi köze hozzá és nincsen joga hozzá, hogy bíráljon emiatt. Leginkább azért is, mert nincsen benne semmiféle bírálni való.

Nagykorú vagy, házasságban élsz, jogod van a családhoz. Nektek ez fontos, ez az elsődleges, míg másnak a buli. Nem vagyunk egyformák.

Arra kérlek, hogy ne hagyd magad! Ne beszélj magadról, de ha szóba

jön és úgy bírálnak, akkor nyugodtan mondd meg, hogy így döntöttetek, mert senki nem egyforma. Majd lapozol és beszéljetek másról.

2015. jún. 21. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!