Anyukák vállaltatok volna akkor is gyerekeket, ha nem járnak alanyi jogon támogatások?
Kérdőív szakdolgozatomhoz,egy hetem van,hogy leadjam,15 kérdésből áll.
Köszi ha kitöltöd és nem jelzed szabálytalan kérdésnek.
Istenbiz' ki akartam tölteni. DE:
"Ha nem járna a szülés után anyasági támogatás,akkor is vállalna még további gyermeket/gyermekeket?"
Ezt a kérdést megcsillagoztad, hogy kötelező kitölteni. De én nem akarok több gyereket és ez nem függ az anyasági támogatástól. Ilyen válaszod nincs. Vagy ne legyen kötelező kitölteni, csak annak, aki még tervez gyereket.
Bocs a kotozkodesert, de:
- a jelenleg dolgozik e kérdéshez en írnék egy egyebet is-lehet rokkantnyugdíjas, tanuló, bármi.
Itt megint csak nincs "nem akarok gyereket, mindgy hogy van e tamogatas vagy sem"
Ha nem járna a szülés után anyasági támogatás,akkor is vállalna még további gyermeket/gyermekeket? *
Összege 2013. évben 64 125,-Ft.
Bocs :)
Én is kötözködöm: "A következő kérdésre kérem csak azok válaszoljanak,akik szülés után Gyed-ben részesültek: Akkor is vállalt volna gyermeket,ha a GYED után nem járt volna a további időszakra GYES?"
Nincs olyan opció, hogy a GYED lejárta előtt munkába áll, pedig vagyunk úgy egypáran, hogy nem várjuk ki a gyermek 2 éves korát, és vissza kell menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!