Anyukák vállaltatok volna akkor is gyerekeket, ha nem járnak alanyi jogon támogatások?
Figyelt kérdés
Kérdőív szakdolgozatomhoz,egy hetem van,hogy leadjam,15 kérdésből áll.
Köszi ha kitöltöd és nem jelzed szabálytalan kérdésnek.
2013. nov. 6. 06:46
11/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszi mindenkinek. Úgy látszik nem jó így,de ezer köszi az észrevételeket,javítottam megint.Csak összejön a segítségetekkel már egy értelmes kérdéssor:)
2013. nov. 6. 08:06
12/24 anonim válasza:
Kitöltöttem, bár én azon akadtam meg, hogy első gyerekkel vagyok terhes. Jobb híján beírtam, hogy egy gyerekem van, de azért ez nem a legpontosabb definíció.
13/24 A kérdező kommentje:
Jó így,szerintem ez nem befolyásolja,a baba már veletek van:)
2013. nov. 6. 08:17
15/24 anonim válasza:
Kitöltöttem én is, de én is elsővel vagyok terhes.
Mindenesetre kíváncsian várom az eredményt! Megtennéd, hogy elküldöd majd priviben? Köszönöm!
16/24 A kérdező kommentje:
Igen:)Köszi!
2013. nov. 6. 09:10
17/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kaptam még egy hetet,a konzulensemnek is tetszett az ötlet,így van még két hetem.Ha valaki megtenné és terjesztené a kérdőívemet pl:facebookon,fórumokban,nagyon megköszönném. A lényeg,hogy anyukák töltsék ki.
2013. nov. 6. 11:36
18/24 anonim válasza:
Egy tipp:nyomtasd ki jó néhány példányban, és menj el vele a közeli gyerekorvosi rendelőbe, vagy a védőnőhöz rendelési időben. Mivel rövid, gyorsan kitölthető, szerintem ott is jó anyuka szívesen kitölti neked, legalábbis pár éve nekem bevált ez a módszer szakdolgozat készítéskor
19/24 anonim válasza:
Én is kitöltöttem én is, de én is elsővel vagyok terhes.
Szintén kíváncsi vagyok az eredményre!
23/N
20/24 anonim válasza:
Kitöltve-ha segít vmit:mindenképp 3 gyerekem lenne,ha egy forintot nem kapnék, akkor is.: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!