Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldjuk meg férjemmel a...

Hogyan oldjuk meg férjemmel a szexet pici baba mellett?

Figyelt kérdés
Férjemmel szinte alig vagyunk együtt mióta megszületett az első babánk. Terhességem alatt ő féltett nagyon hogy nehogy valami baja legyen a babának és azért nem akart együtt lenni. Pedig akkor még sokkal könnyebben meg tudtuk volna oldani. Most hogy több mint fél éve van egy gyerekünk már alig vagyunk együtt. Őt ez nagyon zavarja de mivel én külön szobában alszok a picivel mivel sokszor felsír még éjszaka így nehéz nekem önfeledtnek lennem. Beszélgetünk tvzünk mikor elalszik de én sokszor már annyira fáradt vagyok hogy inkább szívesebben mennék át a picihez mivel úgyis ott alszok. Otthagyni még nem merem mert nem akarok éjszaka futkozni mindig a másik szobába. Nyitva is van mindkét ajtó így meg főleg nem tudom magam elengedni és folyton azon stresszelek mikor sír fel megint. Férjem könnyen mondja hogy majd átmegyek hozzá ha sír utána visszajövök és folytatjuk de ez így annyira rossz lenne szerintem. Nem lenne sok értelme így . Ő persze a helyén aludhat és nem neki kell odafutkozni mindig. Eddig 2szer sikerült elmennünk pihenni és akkor tudtunk igazán egymásra figyelni de baba mellett ez nekem nagyon stresszes. Férjem folyton azt mondja ami tudom érthető hogy ez hosszú távon így nem lesz jó és csodálkoznak sokszor a nők hogy sok a megcsalás. Anyukák ti hogyan oldjátok baba mellett meg az együttlétet? Hogy nem stresszeltek?
2021. jan. 25. 15:17
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
64%
40 latod. Itt ilyen nincs. Itt mindenki szexdémon a gyermekágy lejárta előtt. És aki véletlen nem, azt le kell pontozni. Logikus. De ez megint ilyen, ha az anyák ennyire lenézik egymást, akkor mit is várunk a férfiaktól, hogy ők hogyan értsék meg?!
2021. jan. 26. 13:47
 42/52 anonim ***** válasza:
55%

És az ilyen" nem kívánom a szexet, nem tehetek róla" emberek következő kérdése:

Megcsalt a férjem, kisgyerek mellett, mit tegyek?

Attól mert ti így gondoljátok, attól a ferfinak még igenis szüksége van rá...

2021. jan. 26. 13:49
 43/52 anonim ***** válasza:
71%

De most nem azért:

Nincs kedve a szexhez, oké. Dehogy a párjától még külön szobába is költözött, az már nem oké. Az a csepp intimitás is elveszlik így, ami az együttalvásból jönne. Persze, hogy ideges a párja. Megszületett a gyereke, kapott egy gyereket, de elvesztette a feleségét.

Amúgy meg ha valakinek szülés után hónapokkal se lesz kedve szexelni, az menjen orvoshoz. Ráadásul ennek a hölgyeménynek nem ártana felkeresni egy pszichológust - vagy pszichiátert - mert már a ló túloldala, amit csinál a gyerekével meg magával is.

2021. jan. 26. 13:51
 44/52 anonim ***** válasza:
80%

42 igen én ezt is értem. Meg nem is. Azért a férfiakra nem tudom, miért kell állatként tekinteni. Világ életemben fiú/férfi barátaim voltak. Képzeld, amikor nincsenek kapcsolatban nem dugank ám orrba-szájba bárkivel. Akkor is kibírnak hónapokat, sőt éveket dugas nélkül két kapcsolat között. Vagy mondjuk 1-2 kósza numerával, ha már évek. Komolyan úgy csináltok, mintha a férfiak kapcsolat nélkül non-stop dugnának. (Biztosan van ilyen férfi is, mondjuk nem mennék feleségül ehhez a típushoz, mert ez sose lesz hűséges amúgy sem) Elhiszem, hogy fél év után feszíti őket a gatyájuk, de legyél benne biztos, máskor is volt már ilyen fél év az életében. Ha ilyen miatt megcsalna a férjem, légy nyugodt, más miatt is. Egyébként nem tudom a férfinak mennyire kielégítő a szar szex a feleségével aki nem akarja. Ezt talán egy férfi tudná megmondani.

Egyértelmű, hogy a kérdezőnek kell dolgoznia tudatosan is ezen, nem mondom, hogy nem. De nyilván ő is boldogabb lenne, ha nem lenne ez a probléma. Nem direkt szívatja a férjét.

2021. jan. 26. 13:55
 45/52 anonim ***** válasza:
36%

44!

En meg pont az ellenkezőjet tudom bizonyítani.

2barátnőmet is megcsalta a férje, válás lett mindkettőnél. Az egyiket terhesseg alatt tiltották el a szextől, a legelején. A másiknak szülés után nem volt kedve...

És itt nem ilyen 1-2éves kapcsolatokról volt szó. Az egyik 6évet, a másik 5őt húzott le a wc-n.

És de, a ferfiak ennyire ösztönlények...

43 voltam

2021. jan. 26. 14:29
 46/52 anonim ***** válasza:
64%
Itt sokan elfelejtik, hogy nemcsak a szexről szól, ha valaki eltávolodik a másiktól. Elhiszem, hogy sok nőnek nincs kedve a szexhez szülés után, de attól még a párjának (tetszik vagy sem) attól még van. Ha valaki nem akar szexelni, oké. De attól még lehetne a másiknak kedveskedni. Szexi tánc, sz.pás vagy csak odabújsz a párodhoz pár perc erejéig, vagy csókolóztok, pettingeltek, mert attól, hogy neked nincs kedved, a másiknak még lehet.
2021. jan. 26. 15:03
 47/52 anonim ***** válasza:
65%

Ha szexelni nincs kedvem, akkor ezek legtöbbjéhez sem - pláne a sz.pás meg a petting. Az nem fordult meg a fejedben, hogy a férfinak sem csak annyi a dolga, hogy benyögi az igényeit, hanem tesz azért, hogy hangulatba kerüljön a párja - pláne ha ez épp nehézséget okoz neki. De még egyszer, ennek a lekommunikálása egy normális párkapcsolatban nem kéne, hogy gondot okozzon.

Egyébként meg amit mondasz az fordítva miért nem igaz? Attól hogy neked van kedved, a másiknak még lehet hogy nem - és akárhogy is nézzük, a szex jó esetben egy "társas-játék".

2021. jan. 26. 15:23
 48/52 anonim ***** válasza:
68%

46 nem tudom milyen utolsó alja férfi élvezné azt, hogy a felesége kényszerből leszopja.

45 hidd el a barátnőidnek sokkal jobb így. Szerinted ezek a férfiak amúgy tökéletesek és a hűség szobrai voltak vagy lettek volna? Hat nem. Érdekes nekem pl egy olyan ismerősöm sincs aki szexistennő lett volna szules után mégse hagyta el egyiket se a férje se terhesen sem utána 1-2 éven belul. Valószínű azért a férfiak nagy része se gusztustalan ösztönlény csak.

2021. jan. 26. 15:24
 49/52 anonim ***** válasza:
68%
Itt azt is sokan elfelejtik, hogy a férjnek is született gyereke és nyugodtan kelhet ő is hozzá.:) Ahogy azt is, hogy normális valóban kipróbált kapcsolatot megingathat egy baba érkezése, de akik valóban szeretik egymást azok nem mennek szét, mert megoldják.Főleg megértéssel, toleranciával, szeretettel,türelemmel.Az akinek kihívás pár hónap fütyipihentetés és nem bírja ki, az olyan is.A hűség elsősorban döntés kérdése.Aki pár hónap szexhiány után már elgondolkodik,esetleg meg is csal valakit az ÚGY DÖNTÖTT, hogy meg akarja csalni.Nyilván ez a könnyebb választás.De az nem tisztelte, szerette már előtte sem a párját. Ott már előtte is voltak problémák, max gondolták majd a baba segít, aztán nem segített hanem rontott az amúgy is caron.Az én ismeretségi körömben csak olyanok váltak gyerek után, akiknél előtte is látszott hogy problémák vannak.Senkinek a válása nem lepett meg.Borítékolható volt és nem csak szerintem, mások szerint is.
2021. jan. 26. 15:30
 50/52 anonim ***** válasza:
71%

44!

Sok jó és igaz dolgot írtál, viszont volt ami nagy butaság volt. Igen, egyedülállóként hosszú időt is képesek vagyunk kibírni "egymagunkban", hiszen a nők akkor szexelnek amikor akarnak, a férfiak akkor amikor tudnak (kivétel erősíti a szabályt).. De azért butaság egy kalap alá venni azt hogy valaki azért nem szexel hónapokig-évig-évekig, mert nincs kivel, vagy azért mert a felesége az ismert állapotot tartja fent. Össze sem lehet hasonlítani azt a helyzetet amikor csak szimplán rájön valakire a kangörcs és tudja, hogy mivel nincs senkije úgy kell lerendeznie, ahogy tudja, vagy szexelne, lenne is kivel mert párja/felesége van, csak lehetetlen. Röviden, nyersen: könnyebb kibírni szex nélkül ha nincs is hozza partnered, mintha napi szinten egy légtérben vagy a partnereddel, csak tudod, hogy esélytelen, megértem a férjet. Egyébként meg alapesetben, amikor pl. nincs gyerek csak egy egyszerű párkapcsolatról beszélünk (tapasztalat is meg hallomás is) sok esetben a női fél az, aki éjjel-nappal orrba szájba kefélni akar. Ugyebár ez normális és a férfi a nyominger ha épp nem bírja/tudja/akarja huszadszorra is kielégíteni a nőt, viszont ha egy házasságban hónapok óta szex nélküi időszakban a férj szóvá meri tenni a dolgot, akkor egyből az jön, hogy ha ezért megcsalná, megcsalná más dolog miatt is. Viszont ha egy kapcsolatban valami okból kifolyólag a férfi miatt nincs szex és a nő megcsalja, jön, hogy hát a nőknek szükségletei vannak és érthető hogy máshol keresi a boldogságot, ne legyünk álszentek... Kicsit érdekes ez a kettős mérce.. Viszont a kérdező problémájára lenne megoldás, ő tudja mit akar, mint többen is leírták az együttalvós dologgal kapcsolatban is akár, de ha ennyire ragaszkodik a gyerekkel alváshoz (amiből hozzáteszem hosszú távon lesz még probléma), akkor egy-kéthetente egy kis orális szex - petting vagy egyéb hasonló tűzoltásra teljesen jó lehet. Írták itt, mivan ha ahhoz sincs kedve.. Akkor hosszú távon tönkre fog menni az egész házasság a férj álláspontját és a nő hozzállását ismerve.. Az életben rengeteg kompromisszumot kell kötni, áldozatot hozni. Ez is egy olyan dolog, amit meg kell oldani nem pedig a kifogásokat keresni. Bocsi hogy hosszúra sikeredett.

2021. febr. 11. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!