Hogyan oldjuk meg férjemmel a szexet pici baba mellett?
És az ilyen" nem kívánom a szexet, nem tehetek róla" emberek következő kérdése:
Megcsalt a férjem, kisgyerek mellett, mit tegyek?
Attól mert ti így gondoljátok, attól a ferfinak még igenis szüksége van rá...
De most nem azért:
Nincs kedve a szexhez, oké. Dehogy a párjától még külön szobába is költözött, az már nem oké. Az a csepp intimitás is elveszlik így, ami az együttalvásból jönne. Persze, hogy ideges a párja. Megszületett a gyereke, kapott egy gyereket, de elvesztette a feleségét.
Amúgy meg ha valakinek szülés után hónapokkal se lesz kedve szexelni, az menjen orvoshoz. Ráadásul ennek a hölgyeménynek nem ártana felkeresni egy pszichológust - vagy pszichiátert - mert már a ló túloldala, amit csinál a gyerekével meg magával is.
42 igen én ezt is értem. Meg nem is. Azért a férfiakra nem tudom, miért kell állatként tekinteni. Világ életemben fiú/férfi barátaim voltak. Képzeld, amikor nincsenek kapcsolatban nem dugank ám orrba-szájba bárkivel. Akkor is kibírnak hónapokat, sőt éveket dugas nélkül két kapcsolat között. Vagy mondjuk 1-2 kósza numerával, ha már évek. Komolyan úgy csináltok, mintha a férfiak kapcsolat nélkül non-stop dugnának. (Biztosan van ilyen férfi is, mondjuk nem mennék feleségül ehhez a típushoz, mert ez sose lesz hűséges amúgy sem) Elhiszem, hogy fél év után feszíti őket a gatyájuk, de legyél benne biztos, máskor is volt már ilyen fél év az életében. Ha ilyen miatt megcsalna a férjem, légy nyugodt, más miatt is. Egyébként nem tudom a férfinak mennyire kielégítő a szar szex a feleségével aki nem akarja. Ezt talán egy férfi tudná megmondani.
Egyértelmű, hogy a kérdezőnek kell dolgoznia tudatosan is ezen, nem mondom, hogy nem. De nyilván ő is boldogabb lenne, ha nem lenne ez a probléma. Nem direkt szívatja a férjét.
44!
En meg pont az ellenkezőjet tudom bizonyítani.
2barátnőmet is megcsalta a férje, válás lett mindkettőnél. Az egyiket terhesseg alatt tiltották el a szextől, a legelején. A másiknak szülés után nem volt kedve...
És itt nem ilyen 1-2éves kapcsolatokról volt szó. Az egyik 6évet, a másik 5őt húzott le a wc-n.
És de, a ferfiak ennyire ösztönlények...
43 voltam
Ha szexelni nincs kedvem, akkor ezek legtöbbjéhez sem - pláne a sz.pás meg a petting. Az nem fordult meg a fejedben, hogy a férfinak sem csak annyi a dolga, hogy benyögi az igényeit, hanem tesz azért, hogy hangulatba kerüljön a párja - pláne ha ez épp nehézséget okoz neki. De még egyszer, ennek a lekommunikálása egy normális párkapcsolatban nem kéne, hogy gondot okozzon.
Egyébként meg amit mondasz az fordítva miért nem igaz? Attól hogy neked van kedved, a másiknak még lehet hogy nem - és akárhogy is nézzük, a szex jó esetben egy "társas-játék".
46 nem tudom milyen utolsó alja férfi élvezné azt, hogy a felesége kényszerből leszopja.
45 hidd el a barátnőidnek sokkal jobb így. Szerinted ezek a férfiak amúgy tökéletesek és a hűség szobrai voltak vagy lettek volna? Hat nem. Érdekes nekem pl egy olyan ismerősöm sincs aki szexistennő lett volna szules után mégse hagyta el egyiket se a férje se terhesen sem utána 1-2 éven belul. Valószínű azért a férfiak nagy része se gusztustalan ösztönlény csak.
44!
Sok jó és igaz dolgot írtál, viszont volt ami nagy butaság volt. Igen, egyedülállóként hosszú időt is képesek vagyunk kibírni "egymagunkban", hiszen a nők akkor szexelnek amikor akarnak, a férfiak akkor amikor tudnak (kivétel erősíti a szabályt).. De azért butaság egy kalap alá venni azt hogy valaki azért nem szexel hónapokig-évig-évekig, mert nincs kivel, vagy azért mert a felesége az ismert állapotot tartja fent. Össze sem lehet hasonlítani azt a helyzetet amikor csak szimplán rájön valakire a kangörcs és tudja, hogy mivel nincs senkije úgy kell lerendeznie, ahogy tudja, vagy szexelne, lenne is kivel mert párja/felesége van, csak lehetetlen. Röviden, nyersen: könnyebb kibírni szex nélkül ha nincs is hozza partnered, mintha napi szinten egy légtérben vagy a partnereddel, csak tudod, hogy esélytelen, megértem a férjet. Egyébként meg alapesetben, amikor pl. nincs gyerek csak egy egyszerű párkapcsolatról beszélünk (tapasztalat is meg hallomás is) sok esetben a női fél az, aki éjjel-nappal orrba szájba kefélni akar. Ugyebár ez normális és a férfi a nyominger ha épp nem bírja/tudja/akarja huszadszorra is kielégíteni a nőt, viszont ha egy házasságban hónapok óta szex nélküi időszakban a férj szóvá meri tenni a dolgot, akkor egyből az jön, hogy ha ezért megcsalná, megcsalná más dolog miatt is. Viszont ha egy kapcsolatban valami okból kifolyólag a férfi miatt nincs szex és a nő megcsalja, jön, hogy hát a nőknek szükségletei vannak és érthető hogy máshol keresi a boldogságot, ne legyünk álszentek... Kicsit érdekes ez a kettős mérce.. Viszont a kérdező problémájára lenne megoldás, ő tudja mit akar, mint többen is leírták az együttalvós dologgal kapcsolatban is akár, de ha ennyire ragaszkodik a gyerekkel alváshoz (amiből hozzáteszem hosszú távon lesz még probléma), akkor egy-kéthetente egy kis orális szex - petting vagy egyéb hasonló tűzoltásra teljesen jó lehet. Írták itt, mivan ha ahhoz sincs kedve.. Akkor hosszú távon tönkre fog menni az egész házasság a férj álláspontját és a nő hozzállását ismerve.. Az életben rengeteg kompromisszumot kell kötni, áldozatot hozni. Ez is egy olyan dolog, amit meg kell oldani nem pedig a kifogásokat keresni. Bocsi hogy hosszúra sikeredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!