Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldjuk meg férjemmel a...

Hogyan oldjuk meg férjemmel a szexet pici baba mellett?

Figyelt kérdés
Férjemmel szinte alig vagyunk együtt mióta megszületett az első babánk. Terhességem alatt ő féltett nagyon hogy nehogy valami baja legyen a babának és azért nem akart együtt lenni. Pedig akkor még sokkal könnyebben meg tudtuk volna oldani. Most hogy több mint fél éve van egy gyerekünk már alig vagyunk együtt. Őt ez nagyon zavarja de mivel én külön szobában alszok a picivel mivel sokszor felsír még éjszaka így nehéz nekem önfeledtnek lennem. Beszélgetünk tvzünk mikor elalszik de én sokszor már annyira fáradt vagyok hogy inkább szívesebben mennék át a picihez mivel úgyis ott alszok. Otthagyni még nem merem mert nem akarok éjszaka futkozni mindig a másik szobába. Nyitva is van mindkét ajtó így meg főleg nem tudom magam elengedni és folyton azon stresszelek mikor sír fel megint. Férjem könnyen mondja hogy majd átmegyek hozzá ha sír utána visszajövök és folytatjuk de ez így annyira rossz lenne szerintem. Nem lenne sok értelme így . Ő persze a helyén aludhat és nem neki kell odafutkozni mindig. Eddig 2szer sikerült elmennünk pihenni és akkor tudtunk igazán egymásra figyelni de baba mellett ez nekem nagyon stresszes. Férjem folyton azt mondja ami tudom érthető hogy ez hosszú távon így nem lesz jó és csodálkoznak sokszor a nők hogy sok a megcsalás. Anyukák ti hogyan oldjátok baba mellett meg az együttlétet? Hogy nem stresszeltek?
2021. jan. 25. 15:17
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
54%
Egy baba napi 16-20 orat alszik. Ha ezalatt nem jut idotok egyasra, akkor ott mas a baj.
2021. jan. 25. 15:19
 2/52 anonim ***** válasza:
91%

Együtt alszok a férjemmel. A lányunk 5 hónapos koráig velünk aludt egy szobában, azóta külön.

Addig persze más volt, de megoldottuk akkor is.

Már másfél éves a pici lány, márcsak egyszer kel éjjel, átmegyek, iszik, visszaalszik én pedig visszamegyek a férjemhez.

Tudom, könnyebb így,hogy a babával alszol, de a házasságoddal is foglakoznod kell nemcsak a picivel.

Igen meg kell oldani az együttléteket, már csak ha Te is akarod. Ha akarod, megoldod valahogy. Ha meg nem, akkor jönnek a kifogások.

2021. jan. 25. 15:24
 3/52 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj, hogy ha nagyobb lesz, kevesebbet alszik, még nehezebb lesz tőle szexelni.
2021. jan. 25. 15:25
 4/52 anonim ***** válasza:
83%
De miért kell külön szobába aludni? Ez az oka annak, hogy nincs szex.
2021. jan. 25. 15:28
 5/52 anonim ***** válasza:
79%

Te tényleg ilyen életképtelen vagy, hogy itt kell kérdezgetni hogyan kell szexelni szülés után?

Hát mondjuk úgy, hogy nem költözöl külön szobába a férjedtől. Úgy. Miért kell elszeparálnod magad mindentől meg mindenkitől?

2021. jan. 25. 15:31
 6/52 anonim ***** válasza:
90%
Én mindenben válaszkész vagyok a babát illetően, iszsz, mindig kelek hozzá stb, de! 3 hónapos korában költözött a saját szobájába, mi meg maradtunk a franciaágyban, mert ez a helyünk. Hát így tudunk szexelni. Igen, sokszor kel, eddig még csak egyszer volt, hogy pont melegedtünk volna be, amikor felsírt, hát átmentem, elrendeztem, visszafektettem, én meg mentem vissza a mi szobánkba. Ha azt akarod, hogy rendben legyen a házasságod (persze van olyan házasság ahol a havi 1 szex is normális, itt most nem erről van szó, mert a férjed szóvá is tette!), akkor szakíts időt magatokra. Ha meg egyáltalán nincs kedved, akkor beszéljetek róla, hogy miért, stb, hogy lehetne megoldani. De az szerintem nem megoldás, hogy külön alszotok...
2021. jan. 25. 15:40
 7/52 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk a férjeddel kell aludni, nem a gyerekkel és maros meg van oldva a probléma
2021. jan. 25. 15:41
 8/52 anonim ***** válasza:
59%

Mi is külön szobában alszunk, bár nalunk a ferjem alszik a fiunkkal. Nem sikerült rajonnom, miért 😀 de szerintem azért mert en horkolok és ez zavarja ot úgyhogy inkább a gyerekkel alszik. (Egyszer sarokba szoritom, hogy tegyen vallomást ezügyben)

Ettől meg akármikor megoldjuk a szexet. Itt egyáltalán nem az a gond, hogy hol alszotok, hanem hogy te fejben nem tudod elengedni ezt a baba dolgot. Nem hiszem, hogy gyakrabban felsirna, mint néhány óránként, tehát nem túl valószínű, hogy pont akkor sírjon, amikor ti együtt vagytok. Ezt neked fejben kell helyretenned.

2021. jan. 25. 15:49
 9/52 anonim ***** válasza:
82%
Nem is értem miért alszol a gyerekkel? Ha ez így marad évekig a gyerekkel fogsz aludni, a férjed meg addig egyedül, míg nem talál mást helyetted. A felesége is vagy nem csak a gyereketek anyja.
2021. jan. 25. 15:50
 10/52 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem azzal pont nincs egy nagy összefüggésben, hogy együtt alszotok-e, mert a nappaliban, más szobában is lehet szexelni, de ha nincs kedv, azzal nem sokat lehet kezdeni.
2021. jan. 25. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!