Hogyan oldjuk meg férjemmel a szexet pici baba mellett?
Együtt alszok a férjemmel. A lányunk 5 hónapos koráig velünk aludt egy szobában, azóta külön.
Addig persze más volt, de megoldottuk akkor is.
Már másfél éves a pici lány, márcsak egyszer kel éjjel, átmegyek, iszik, visszaalszik én pedig visszamegyek a férjemhez.
Tudom, könnyebb így,hogy a babával alszol, de a házasságoddal is foglakoznod kell nemcsak a picivel.
Igen meg kell oldani az együttléteket, már csak ha Te is akarod. Ha akarod, megoldod valahogy. Ha meg nem, akkor jönnek a kifogások.
Te tényleg ilyen életképtelen vagy, hogy itt kell kérdezgetni hogyan kell szexelni szülés után?
Hát mondjuk úgy, hogy nem költözöl külön szobába a férjedtől. Úgy. Miért kell elszeparálnod magad mindentől meg mindenkitől?
Mi is külön szobában alszunk, bár nalunk a ferjem alszik a fiunkkal. Nem sikerült rajonnom, miért 😀 de szerintem azért mert en horkolok és ez zavarja ot úgyhogy inkább a gyerekkel alszik. (Egyszer sarokba szoritom, hogy tegyen vallomást ezügyben)
Ettől meg akármikor megoldjuk a szexet. Itt egyáltalán nem az a gond, hogy hol alszotok, hanem hogy te fejben nem tudod elengedni ezt a baba dolgot. Nem hiszem, hogy gyakrabban felsirna, mint néhány óránként, tehát nem túl valószínű, hogy pont akkor sírjon, amikor ti együtt vagytok. Ezt neked fejben kell helyretenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!