Megszakításos módszerrel védekeztünk a férjemmel, de egyetlen egyszer kivételesen kétszer egymás után kis idővel. Nem tudom volt-e közben pisilni. Lehetek terhes? Többi lent.
1. Nem vagyok tinédzser, közel vagyok a 40-hez és valóban van 3 tervezett gyermekem. Kellően felvilágosult vagyok a szexet, védekezés illetően. Az összes védekezési módszert ismerjük,de sajnos nem használhatjuk egyiket sem (spirált nem rakatok vallási okból, a hormonmemtes védekezési módok meg még ennél is rosszabbak). A megszakításos módszerben 5% az esély a terhességre, nem teljesen elhanyagolható. Műtétre mire gondolhattam:művi meddővé tételre vagy az én vagy a férjem részéről.
2. A kérdés szempontjából annak, hogy 4 napig nem tudok venni tesztet (nem anyagiak miatt), lényegtelen. Ha így jobban tetszik, jelenleg a Marson vagyok s 4 nap múlva jövök haza onnan. A Marslakók pedig nem ismerik a terhességi teszteket.
3. Aki nem a kérdésre válaszol, csak okoskodni jön ide, meg kioktatni, bunkózni, annak a való életben adnak a szavára? Vagy itt éli ki magát?
4. Van pénzünk, van szép házunk, van egy szuper férjem, így ha nem is terveztük, szeretetben, jó körülmények közt nevelnénk fel a negyedik gyereket is. Akkor minek ez a nagy okoskodás, talán nektek kellene felnevelni? Talán ezért is vállaltuk be ezt a védekezési módot, ami sok sok évig működött is. A 3 gyermekünk azonnal jött, ahogy akartuk.
5. Tiniknek nem ajánlom ezt a módszert, hisz a betegségektől nem véd, terhes lehetsz!!!
6. Az értelmes s nem bunkó, nem kioktató válaszokat köszönöm. Kérdezni lehet. Kúltúráltan. Gyermekeinek is ezt tanítom.
7. MINDENKINEK szép napot!
7
Te kissé túltoltad a mamziszerepet.
A válaszolóknak NEM vagy a jó édes anyucikája.
Negyven évesen és három gyerekkel nem a gyakorin kellene TIPPELTETNI a közeget, ha már annyira végtelenül okos vagy, mint azt a hetes válaszodban kísérled meg bizonygatni.
Irreleváns, hogy milyen házad van vagy nincs. A védekezési módszerek közülkihagytad az óvszert és a latexmentes óvszert is, ha már ilyen részletesen felsoorltad azokat.
Hogy lehetnek-e ezek terhességi jelek, mint TE KÉRDEZED a főkérdésben, azt 3 gyerek után, 40 évesen magadtól is tudhatnád.
S ide hiába írjuk ide, hogy gyereked lesz vagy kiskutyád lesz, nem nem tesz téged jobban vagy kevésbé terhessé.
Szóval, hátrább a mamziszereppel. Meg az agarakkal.
8
Ha nem azt akartad megkérdezni, akkor miért kérdezted meg? Most inkább az érdekel, lehet-e a mellfeszülés terhességi tünet?
Őszintén: szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!