Mi történik akkor, ha az ovulációs teszt többször egymás után pozitívat mutat és nem vagy terhes? Mitől lehetséges? Ilyenkor mikor célszerű együtt lenni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 12:55
1/4 anonim válasza:
Én is felettem egy ilyen kérdést, azt írták, az utolsó + napon és az első -napon. De közben rátaláltam a szakirodalomban, hogy az 1. poz. napon és utána érdemes. Nekem most 4 napig volt +. Az én véleményem az, hogy mindennap kell. (ami nálunk sajnos most nem jött össze, majd meglátjuk, mire futotta)
2/4 anonim válasza:
Bocs, azt elfelejtettem, hogy a tojásfehérjeszerű nyák is ovulációra utal. Nálam ez a 2. + napon volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön.Ez a hónap nekünk sem volt sikeres, bár nem használtam ovu tesztet.
2009. okt. 29. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!