Hogyan oldjuk meg férjemmel a szexet pici baba mellett?
Hál istennek itt mindenkinek tökéletes szexuális élete van. A válaszokat olvasva viszont az érzelmi intelligencianhiány vannak többen, olyan lekezelő stílusban válaszolnak valakinek, aki valójában tanácsot, segítséget kért. Szomorú!
Kérdező! Maximálisan megértelek. Nálunk is nagyon nehezen indult be a szexuális életünk a szülés után. Nálunk egy szobában van velünk a lányom, de nem egy ágyban velünk. Az első fél évben olyan fáradt voltam, hogy semmi másra nem tudtam gondolni, csak alvásra. Így ahogy letettük fél9 körül, mi is lefeküdtünk, de én csak nagyon ritkán tudtam felizgulni, mert azon kattogtam, hogy ez az idő is az alvásomból megy el.
Nekem az volt a szerencsém, hogy egy extra megértő férjem van, aki nem nyomasztott olyanokkal "hogy ezért van annyi megcsalás"... Tudtam én anélkül is, hogy gáz, hogy kvázi nincs szex. Nekem pont ez segített, hogy nem dörgölte mindig az orrom alá, nem célozgatott. Sőt, mondta, hogy nem akar siettetni és szóljak, ha akár csak egy picit is készen érzem rá magamat, akár csak egy kis összebújásra. A 8.hónaptól javult a helyzet. Visszanézve valószínű azért, mert akkor jött meg először, így volt peteérésem. A peteérések környékén konkrétan én másztam rá a férjemre, de volt olyan része is a hónapnak, mikor semmi indíttatásom nem volt. Dühös voltam, mert azt éreztem, hogy a hormonok játékának vagyok kitéve, nem én irányítom a testem...
Kb ekkor kezdődött, hogy már nem egyből feküdtem le ahogy letettük a picit, hanem maradtunk a nappaliban tévézni. Addigra kitapasztaltuk, hogy ha 9ig letesszük, akkor 11nél előbb nem ébred. Így mindig volt 2-3 óránk egymásra. Ezek után a nappali lett az összebújások helyszíne. Néha engedtünk magunknak egy kád meleg vizet és ott.
Sok türelem kellett hozzá, hogy visszabillenjünk, meg az idő, meg a tiszta, nyílt kommunikáció. Még most is nehéz néha, főleg az elemi kimerültség miatt (a lányunk még mindig 3-5ször kel, 11 hónaposan), de azt érzem hogy szex terén már jó úton vagyunk
Kívánom, hogy nektek is sikerüljön!
Az ne szuperanyuzzon meg szuperfeleségeskedjen, aki akaratgyenge ahhog, hogy a 8 éves kölykét különszobába altassa! Azért nem aludt el nélküled, mert akaratgyenge vagy, hisztivel meg sírással bármit el tud érni nálad a te drága kisfiad.
"A válaszokat olvasva viszont az érzelmi intelligencianhiány vannak többen, olyan lekezelő stílusban válaszolnak valakinek, aki valójában tanácsot, segítséget kért. Szomorú!"
Igen, a kérdező meg arról írt ki kérdést, hogy kisbaba mellett hogy szexeljen. Ő aztán iq bajnok, mit ne mondjal.
Az első fél évben nálunk kb havi 1 volt. Folyamat éjszakáztam, nem volt sok erőm.
Fél és 1 éves kora közt már jobb volt a helyzet, akkor "csak" átlagosan 4-5 alkalommal kelt. Nem voltam annyira zombi, akkor mar heti 2-3 alkalom megvolt.
1éves kora óta pedig jobb a szexuális életünk, mint a gyerek elött. 2-3 naponta együtt vagyunk.
Nálunk 1éves koráig köztünk aludt. Ilyenkor ha valamelyikünk szeretett volna szexelni, jelezte a másiknak, kimentünk a nappaliba, konyhába, fürdőbe, bárhova. Most 21hós, ugyan ez a helyzet, annyi valtozással, hogy saját ágyban alszik, a mi szobánkban. Az előjáték még ott van, de a többi kinn.
Délbe még alszik a fiam, van, hogy mikor férjem hazajön ebédelni, és alszik a gyerek, akkor egy gyors menetet lenyomunk.
Nálunk nem az ágyban van a szex 90%-a, mégsem tudnám elképzelni, hogy ne a férjemmel, hanem a gyerekkel aludjak. Mikor köztünk aludt is minden bajom volt, de így volt a legpraktikusabb.
Akarni kell, ennyi a titka... a férfiak is megértőek, de az ő türelmük is véges.
16+, pláne 20 órát max egy újszülött alszik, a kérdező gyereke már fél éves elmúlt, kicsit el vagy tévedve.
Plusz gondolom a férj dolgozik nap közben, nincsenek egész nap együtt otthon.
De egyetértek azokkal, akik szerint nem a gyerekkel kéne aludnod. A lányom 7 hónapos, ő is ébred még éjszaka, van hogy csak 1-2x, van hogy 6x. De meg sem fordult a fejemben, hogy az ő szobájában kéne aludnom. Van légzésfigyelő, ha sír, azt meg meghallom a hálószobánkban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!