Kicsit meg vagyok ijedve. Babat szeretnenk a ferjemmel 23 eves vagyok. Rendetlen menstruacio mellett sikerulhet?
elso ha az ember elhatarozza magat hogy gyereket szeretne ossze vissza ciklusokkal akar egy egy ket ev is lehet mire spontan sikerul...ha mar valaki elhatarozta nyilvan nem mindegy neki hogy 23 vagy 25 evesen szul..
kerdezo: tini korom ota ugyanugy voltam mint te, a fogamzasgatlo tett helyre, amig azt szedtem napra pontosan megjott. de aztan elvekonyodott a nyalkahartya es azt modnta a doki hagyjam abba...abba hagytam...megint ossze vissza ciklusaim lettek: hol 28 napra hol 40 hol 50 napra jott meg..a munkahelyemen egett a labam alatt a talaj pedig tokeletes "szules kompatibilis fizum volt" ezert mivel nem varhatott a dolog elkezdtem homerozni (ciklus.hu-n elolvashatod a lenyeget es grafikont is vezethetsz) igy 6. honapban sikerult a lanyom...a masodik terhessegemnel ovu tesztet is hasznaltunk, hogy tudjuk mikor van peteeres. a masodik terhesseg az 5. provalkozos honapban jott ossze.
ajanlom meg az e vitamint cickafark es palastfu teat...utobbit az ovu utan kell inni menzeszig, mig az elobbi kettot csak a ciklus elso feleben a peteeres napjaig szabad szedni. ezek szepen segitenek rendbe tenni a ciklust...en ahogy elkezdtem ezeket szedni azonnal pozitiv lett a tesztem (5. honap mint irtam) sok sikert kivanok :)
23 ? Hova sietsz ?
Van idod majd teherbe esel magatol
Cicka-palástfű kúra csodákat tehet beállítja a ciklust.
Barátcserje, homeós szerek sem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!