Óvszer mellett lehetséges teherbe esni? 3. napja késik.
Amennyiben normális óvszert használtatok (nem valami olcsó utánzatot), akkor azon nem lehet semmiféle repedés vagy hasonló. A gyártás során minden egyes óvszert eletronmikroszkóppal megvizsgálnak, hogy egyenletes-e a falvastagsága, és mindet vízzel feltöltve oylan felületen görgetik, ami nedvesség hatására elszinezödik. Mivel a vízmolekulák a spermiumoknál sokkal kisebbek, ezért ha a víz nem jut át, akkor garantáltan véd.
Ettöl függetlenül ha nem megfelelöen használja valaki: a tartályrészböl nem nyomják ki a levegöt, vagy valamivel megsértik - elszakadhat, nem az elsö behatolás kezdetétöl van a férfin, mássodik/harmadik menet elött nem mosnak alaposan kezet, illetve a nemiszervet is, akkor kerülhet spermium a hüvelybe.
Szerintem nem túl nagy esélyed van terhességre, de a biztonság kedvéért csinálj egy érzékenyebb tesztet.
Normál használat mellett nem lehetséges.
A normál használat viszont azt jelenti, hogy a gumi az aktus első percétől az utolsóig használatban van, nem pedig mellettetek hever.
Én annyira rettegtem, hogy újra terhes leszek, amíg pici volt a fiam, hogy biztosra produkáltam minden tünetet. Tutira azt gondoltam, hogy terhes vagyok. És negatív lett minden teszt.
Szóval pár kósza gondolat miatt ne gondold, hogy terhes vagy.
A férjednek akkor mondd így, ha van legalább egy pozitív teszted.
Igen lehetséges, még rendeltetés szerű használat esetén is. [link]
Nekem spirál volt fent, mégis terhes lettem. Szóval létezik a jelenség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!