Jóstesztelők: lehetséges h terhesség mellett az ovu teszt a nemvárt napján negatív?
Persze, hogy lehet. Nem minden esetben mutatja ki a babát.
Egy hete lett pozitív a tesztem, előtte jósteszteltem, reggeli első pisiből, full negatív volt végig. Aztán nemvárt napján halvány két csíkos.
Januárban pedig szépen erősödött, már majdnem leugrott a tesztről a csík, aztán mégsem volt baba.
Nemvárt napján vagy? Szerintem érdemes egy rendes terhességi tesztre is benevezni.
Drukkolok neked :)
Én az nap csináltam egy ovu tesztet reggel mikor meg kellett volna jönnie,mert azt hittem reggelre megjön,előttem az ovu tesztet,full negatív lett,még halványcsík sem volt,aztán nem hagyott nyugodni,2óra múlva elmentem egy terhességi tesztért,ami sokadik vizeletből erős pozi lett!úgyhogy ez nem mérvadó!lehet még a baba az én esetemből kiindulva!:)
15 hetes kismama vagyok!:)
Új ciklust kezdtem. De gondoltam h ez lesz. A lányommal mikor terhes voltam, előtte 3 nappal erős pozitiv volt az ovuteszt
köszi h érdeklődtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!