Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldjuk meg férjemmel a...

Hogyan oldjuk meg férjemmel a szexet pici baba mellett?

Figyelt kérdés
Férjemmel szinte alig vagyunk együtt mióta megszületett az első babánk. Terhességem alatt ő féltett nagyon hogy nehogy valami baja legyen a babának és azért nem akart együtt lenni. Pedig akkor még sokkal könnyebben meg tudtuk volna oldani. Most hogy több mint fél éve van egy gyerekünk már alig vagyunk együtt. Őt ez nagyon zavarja de mivel én külön szobában alszok a picivel mivel sokszor felsír még éjszaka így nehéz nekem önfeledtnek lennem. Beszélgetünk tvzünk mikor elalszik de én sokszor már annyira fáradt vagyok hogy inkább szívesebben mennék át a picihez mivel úgyis ott alszok. Otthagyni még nem merem mert nem akarok éjszaka futkozni mindig a másik szobába. Nyitva is van mindkét ajtó így meg főleg nem tudom magam elengedni és folyton azon stresszelek mikor sír fel megint. Férjem könnyen mondja hogy majd átmegyek hozzá ha sír utána visszajövök és folytatjuk de ez így annyira rossz lenne szerintem. Nem lenne sok értelme így . Ő persze a helyén aludhat és nem neki kell odafutkozni mindig. Eddig 2szer sikerült elmennünk pihenni és akkor tudtunk igazán egymásra figyelni de baba mellett ez nekem nagyon stresszes. Férjem folyton azt mondja ami tudom érthető hogy ez hosszú távon így nem lesz jó és csodálkoznak sokszor a nők hogy sok a megcsalás. Anyukák ti hogyan oldjátok baba mellett meg az együttlétet? Hogy nem stresszeltek?
2021. jan. 25. 15:17
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
42%

Fél évesen már nem olyan pici.Amúgy a válaszokból látszik, hogy itt soknak nem volt 20 -30 percenként megébredő babája, hanem 1-2 hónap után szépen aludt és volt idejük arra is hogy saját maguk is pihenjenek éjszaka.

Az aki éjszaka ébred a baba mellé 5-10 alkalom között annak azért nem a szex az első vagy második hanem az hogy pihenni bírjon, mert másnap is neki kell helyt állnia a babával,háztartással.Az egyes válaszon meg külön besírtam.Ja máramelyik baba olvassa a nagykönyvet az tényleg kialussza a 20 órát;) amelyik nem, az meg ennél esetleg mégiscsak kevesebbet alszik:D

A fentebb általam leírtaktól függetlenül valóban erőt kell vegyél magadon és túl kell lendülni azon, hogy felébredhet a gyerek vagy hogy a hátad közepére se kívánod, mert évekig így nem mehet.Szóval valamelyik este azért csak csábítsd el a férjedet.Megpróbáljátok ,ha félbe kell hagyni meg majd megpróbáljátok másik este újra aztán annyi.

2021. jan. 25. 15:51
 12/52 anonim ***** válasza:
30%
Most olvasom a válaszokat. Az egyuttalvas nálatok miért lendíti fel a szexet? Mi soha de soha nem szexeltunk elalvás előtt tehát ebből a szempontból nalunk abszolút irreleváns, ki hol alszik. Ti elalvás előtt szoktatok? Vagy miért írjatok, hogy az a baj, hogy külön szobában vannak? Egyébként meg ebben a helyzetben ha apuka együtt akarna aludni ő is atmehetne a másik szobába és ha kialakul a “helyzet” atosonhatnának a hálóba.
2021. jan. 25. 15:53
 13/52 anonim ***** válasza:
92%

12!

Mi szoktunk. De az együtt alvás amúgy is elég intim dolog és egy sima jó éjt pusziból is lehet még barmi.

2021. jan. 25. 15:55
 14/52 anonim ***** válasza:
54%
Akár a fürdőszobában is lezavarhatnátok egy menetet ha akarnátok/akarnád!!!Nehogy aztán megunja a férjed ezt és...
2021. jan. 25. 15:57
 15/52 anonim ***** válasza:
43%
13 értem. Hű én nagyon nem így vagyok bekötve. Én ha aludni térek ott már nincs vicc. Csak alvás. Nekem az ágyam szent és sérthetetlen alvásidőben 😀
2021. jan. 25. 15:59
 16/52 anonim ***** válasza:
67%

Miért lendíti meg? Mert mondjuk nem vagyunk dedósok, hogy egyikőnknek a másikhoz át kell szöknie csendben, nehogy a szüleink megtudják, hogy rosszalkodunk🙂

Talán ezért.

2021. jan. 25. 16:02
 17/52 anonim ***** válasza:
87%
Lassan 3 hónapos a lányom de az elejétől kezdve külön szobában alszik én meg a férjem mellett. Egybenyílik a 2 szoba...ha sír éjjel akkor is kb 5 lépés és ott vagyok nála. Mi akkor oldjuk meg az együttléteket, amikor este már elaludt vagy amikor reggel még nem kelt fel. Néha a napközbeni alvásidő alatt is együtt tudunk lenni. Nem mondom, hogy a férjednek igaza van a megcsalással kapcsolatban, de azért nem csak anya vagy, hanem nő és feleség is. Megértem a férjedet is, hogy vágyik rád
2021. jan. 25. 16:06
 18/52 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk bújj ki a gyereked fenekéből és ne vele aludj, hanem a házastársaddal.

Kezdetnek megteszi ez is. Ha most rászoktatod a gyereket, hogy mindig mellette alszol, lesz pár nehéz hetetek, mikor majd Ő fog utánad jönni a közös ágyba.

2021. jan. 25. 16:16
 19/52 anonim ***** válasza:
76%

Miért kéne "futkozni" (ami amúgy futkosni)?

Nem lesz annak a gyereknek semmi baja, ha nem teremsz ott rögtön, hanem egy fél percet sír, amíg nem érsz át az egyik szobából a másikba. Amúgy meg paranoiás vagy. Mi történne, ha becsuknád azt a rohadt ajtót? Semmi.

2021. jan. 25. 16:22
 20/52 anonim ***** válasza:
64%

Én nagyon megértelek,mert nálunk is ugyanez volt a helyzet amikor a fiam 6 hónapos volt. Annyi különbséggel,hogy nekem a férjem nem tette szóvá,mert tudta hogy sokmilliószor ébred a gyerek és én egyre fáradtabb vagyok. Nálunk úgy volt,hogy én maradtam a hálószobában a gyerekkel a férjem meg kiköltözött a nappaliba a kanapéra. Egyébként jobb dolga volt ott mint nekem. Nyugiba tévézgetett,jókat aluszkált és még a hűtő is közel volt.😁

A fiam 8-10szer ébredt az éjszaka,nyugtalan,szirre sz@rra felébredő volt ennyi idősen. Nekem kedvem semmi nem volt,miután végre elaltattam kivarázsolni magam mellőle és kimenni a nappaliba a férjemhez szexelni,amikor szinte boritékolva volt hogy mehetek vissza 20perc múlva mert felsír. Gondoltam nagy színészi alakítás kell tőlem,hogy ez ne kötelesség szexnek tűnjön,a férjemnek meg baromi jó radarja van erre,az meg tök gáz,annál már az is jobb ha bele sem kezdünk. Ohh mondom csak kibír a kapcsolat pár hónapot így,aztán csak jobban alakul ahogy nő a gyerek. Hát nem lett jobb,a gyerek csak nem aludt jobban,még 1 évesen is legalább 6szor felébredt. Szóval tennem kellett érte,hogy ne hidegüljünk el egymástól szexuálisan. Ha volt kedvem,ha nem kikeltem a fiam mellől,legalább heti 3szor. Igen volt hogy felsírt együttlét közben,vissza mentem aztán ha visszaaludt folytattuk. Volt hogy már akkor fent volt mikor kiléptem az ajtón,megint vissza. De muszáj megoldani,mert hosszú távon ez így tényleg nem működik. Vegyél egy bébiőrt,csukd be az ajtókat,azon egyből hallod ha felsír. Ha franciaágyon alszotok a babával vegyél körbe leesésgátlót,hogy ha ott hagyod ne azon stresszelj hogy lefordul az ágyról. És vegyél erőt magadon és menj át a férjedhez. A gyerek biztonságban,meghallod ha sír,mi baja lehet a másik szobában. Semmi. Ne stresszelj,fél év plusz a terhesség még relatív kinél mi,de még tolerálható minimális szexel,de mostmár változtass ezen. Az enyém már 3 éves,már külön szobában alszik,nem ébred éjszaka,nálunk a helyére került minden. De ezért tennem kellett,te is vegyél erőt magadon. Az elején biztos tudatos lesz az egész,kicsit nyögve nyelős de nem baj. Majd megjön újra a kedv,evés közbe jön meg az étvágy szokták mondani,ez erre is igaz,a te idegrendszerednek is kell a szex. Minden rendben lesz,csak ne későn kapj észbe,már ma változtass,mert csak halogatod és csomó kifogás a házassagod meg kakukk lesz a végén. Az senkinek nem jó,gyereknek sem. Hajrá🤗

2021. jan. 25. 16:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!